Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Priznanje specialističnega naziva na podlagi dela - neonatologija in klinična farmakologija

15.02.2024 15:21
S 1. 5. 2021 sta se pričeli uporabljati novi vsebini specializacij iz neonatologije in klinične farmakologije. Skladno z 18.a členom Zakona o zdravniški službi zbornica tri leta po sprejetju nove specializacije zdravniku specialistu, ki je najmanj šest let delal na specialističnem področju, za katero do 1. januarja 2000 ni bilo samostojne specializacije, in je opravil vse s programom specializacije s tega področja predpisane posege, poleg naziva specialista te specialnosti, za katerega je opravil specializacijo in specialistični izpit, podeli tudi naziv specialista in licenco z novega področja. 

 

Za priznanje specialističnega naziva na podlagi dela »specialist klinične farmakologije« ali »specialist neonatologije« lahko vsi zainteresirani, ki izpolnjujete pogoje, vložite vlogo le še do vključno 30.4.2024. Več informacij o samem postopku je dostopnih na tej povezavi: https://www.zdravniskazbornica.si/karierni-razvoj/specializacije/priznanje-naziva-na-podlagi-dela.

Za dodatne informacije pa se lahko obrnete na gospo Katarino Filipovič: katarina.filipovic@zzs-mcs.si ali 01 30 72 166.