Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Ste organizator izobraževalnega dogodka?


Nudimo vam celovito podporo pri izvedbi in promociji vašega dogodka

pasica-2

 

Nudimo vam moderno opremljene in svetle prostore, ki si jih lahko ogledate

tukaj >>>.


Za ponudbo nam prosim pišite na: mic@zzs-mcs.si.

Vse informacije o postopku dodelitve kreditnih točk za vaš dogodek najdete na povezavi tukaj >>>.

Vaš dogodek se bo avtomatično objavil na spletni strani www.domusmedica.si, če boste v vlogi za dodelitev kreditnih točk v polju »objava prijave« označili, da želite objavo.

Na spletni strani se bodo izpisali podatki iz vloge in tekst, ki ga boste vnesli v polje »spletno obvestilo«.

Če želite na spletni strani www.domusmedica.si objaviti več informacij in program srečanja, prosim, če to sporočite na mic@zzs-mcs.si.

Isis

 

Napoved vašega dogodka bomo objavili do 2-krat pred dogodkom v reviji Isis v koledarju strokovnih srečanj, če boste v vlogi za kreditne točke v polju Zbornik – ISIS označili, da želite objavo.

Naročila objav sprejemamo do 5. v mesecu za objavo v naslednji številki revije Isis, ki izide vsakega 1. v mesecu.

Glavna pasica

 

Dogodke, ki potekajo v Domus Medica, lahko brezplačno napovemo v Biltenu ZZS.

Za objavo nam, prosim, pošljite naslednje podatke: naslov dogodka, datum, kraj, organizator, kontakti za prijavo in informacije. Priložite lahko program dogodka. Podatke pošljite na: slavka.sterle@zzs-mcs.si.

V tedenskem biltenu je možno naročiti tudi plačljivo objavo bannerja. Za več informacij in ponudbo pišite na: slavka.sterle@zzs-mcs.si.

PR oddelek zbornice lahko o vašem dogodku obvesti vse ali določeno ciljno skupino zdravnikov oz. zobozdravnikov. Za več  informacij in ponudbo pišete na: andreja.stepisnik@zzs-mcs.si.

Po oddaji vloge za dodelitev kreditnih točk se v Licenčniku oblikuje vaš dogodek, kjer se zbirajo prijave udeležencev, ki se prijavijo preko www.domusmedica.si.

Prijave lahko urejate, potrjujete prisotnost ali uporabite vnaprej pripravljene izpise o prijavah. Za dodelitev kreditnih točk v Licenčniku označite prisotne na dogodku in kliknete gumb »Pošlji v obdelavo«.

modra-dvorana-02

 

Modra dvorana je opremljena s kabinami za prevajalce, če želite, lahko za vaš dogodek pridobimo tudi opremo za prevajanje. Tekom dogodka omogočamo aktivno sodelovanje udeležencev z našim glasovalnim sistemom ali z uporabo katere od glasovalnih aplikacij.

Poleg osnovne tehnične podpore za nemoten potek dogodka lahko dogodek snemamo in prenašamo na splet.

Posnetek dogodka tehnično obdelamo in vam ga izročimo. Sami pa pridobite soglasja predavateljev za snemanje in objavo posnetka.

virusss (002)

 

Z veseljem na našem učnem portalu Moodle objavimo vse posnetke zdravniških dogodkov. Le-te si lahko zatem naši člani ogledajo kadarkoli to želijo.

pogostitev-05

 

Za pogostitev na srečanjih skrbi naš zunanji partner, Gostinstvo – Prehrana palača Smelt, Igor Femec, s.p., kontakt: g. Igor Femec, tel.: 041-635-101, e-mail: dmklub.lj@gmail.com.

Če boste prostore rezervirali pri nas, bomo gostincu posredovali vaš kontakt za dogovor glede pogostitve.

Parkiranje je možno v garažni hiši po veljavnem ceniku garažne hiše (Janez, d.o.o., e-mail: info@janez.si). Cena urnega parkiranja je 1,50€, za ev. popust se obrnite na garažno hišo.

Navodila za dostop do parkirne hiše najdete na povezavi tukaj >>>.

Nekaj pred dogodkom vas kontaktiramo, da se dogovorimo vse potrebno glede priprave prostora za vaš dogodek. Za vas pripravimo usmerjevalne napise, po potrebi prostor za razstavljalce, prostor za registracijo, dekoracijo ...
sprejemna-dvorana-03

 

Pred Modro dvorano in pred učilnicami je na voljo prostor za razstavljalce.

Če želijo lahko uporabijo naše mize in stojala (uporabo zaračunamo po ceniku). Na voljo imamo tudi panoje za plakate velikosti 1x1m (na stojalu).

So dostopni na povezavi tukaj >>>.
Kontakt

Za več informacij pokličite 01 30 72 153 ali

pišite na andreja.stepisnik@zzs-mcs.si.