Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Razpis s področja medicine

Skladno z določili Zakona o zdravniški službi in Pravilnika o vrstah, vsebini, trajanju in poteku specializacij zdravnikov Zdravniška zbornica Slovenije dne 3. 10. 2022 objavlja razpis specializacij s področja medicine (za posamezne izvajalce, za območje celotne države in za znanega plačnika). Razpisni rok: 18. 10. 2022.

Drugi javni razpis specializacij zdravnikov 2022 za posamezne izvajalce in za območje celotne države

Drugi javni razpis specializacij zdravnikov 2022 za posamezna specialistična področja z znanim plačnikom

Vljudno prosimo, da si pred tem natančno preberete določila razpisa in najpogostejša vprašanja in odgovore, ki jih najdete na: Najpogostejša vprašanja in odgovori >>>.

Kandidatom svetujemo, da z zaprosilom za oddajo mnenja na standardiziranem obrazcu ne odlašajo in le-tega dosedanjim mentorjem posredujejo pravočasno, saj se mnenja, ki bodo oddana po zaključku razpisnega roka ne bodo upoštevala. V primeru težav lahko kandidati pišejo na e-naslov: podpora@zzs-mcs.si. Podpora bo kandidatom na voljo do 18. 10. 2022 do 13:00.

DODATNE INFORMACIJE dobite IZKLJUČNO PO ELEKTRONSKI POŠTI na naslovu: Klara Zupančič do vključno 14. 10. 2022.

Seznam mentorjev, koordinatorjev, nadzornikov kakovosti - medicina

Razpis s področja dentalne medicine

Skladno z določili Zakona o zdravniški službi in Pravilnika o vrstah, vsebini, trajanju in poteku specializacij zdravnikov Zdravniška zbornica Slovenije dne 3. 10. 2022 objavlja razpis specializacij s področja dentalne medicine (za posamezne izvajalce in za območje celotne države). Razpisni rok: 18. 10. 2022.

Pri oddaji vloge bodite pozorni na to, da Mnenja mentorjev predložite na predpisanem obrazcu "Mnenje o kandidatu za prijavo na razpis specializacij s področja dentalne medicine", ki se nahaja spodaj na povezavi "DRUGE INFORMACIJE IN OBRAZCI". 

Drugi javni razpis specializacij s področja dentalne medicine 2022 za posamezne izvajalce in za območje celotne države

Kandidate, ki so zaključili študij dentalne medicine in opravili strokovni izpit, obveščamo, da se lahko prijavijo tudi na naslednje specializacije: javno zdravje, sodna medicina in maksilofacialna kirurgija. Natančnejša navodila, informacije in podatek o tem ali so navedene specializacije razpisane ter število razpisanih mest najdete v razpisnem besedilu »Drugi javni razpis specializacij zdravnikov 2022 za posamezne izvajalce in za območje celotne države«.

DODATNE INFORMACIJE dobite IZKLJUČNO PO ELEKTRONSKI POŠTI na naslovu: Klara Zupančič do vključno 14. 10. 2022. Prosimo, da v sporočilu navedete, da se vprašanje nanaša na razpis specializacij s področja dentalne medicine.

Stanje prijav JRS 2022

Stanje prijav na JRS 2022-02 DENT MED na dan 16.1.2023

Predstavniki izvajalcev za JRS 2022-02 DENT MED

Rok za prijavo na odprti razpis je do vključno dne 9.2.2023 do 23:59.