Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Razpis s področja medicine

Skladno z določili Zakona o zdravniški službi in Pravilnika o vrstah, vsebini, trajanju in poteku specializacij zdravnikov Zdravniška zbornica Slovenije dne 31. 3. 2021 objavlja razpis specializacij za zdravnike (za posamezne izvajalce, za območje celotne države in za znanega plačnika). Razpisni rok: 16. 4. 2021.

Prvi javni razpis specializacij zdravnikov 2021 za posamenzne izvajalce in območje celotne države

Prvi javni razpis specializacij zdravnikov 2021 za posamezna specialistična področja z znanim plačnikom

Vljudno prosimo, da si pred tem natančno preberete določila razpisa in najpogostejša vprašanja in odgovore, ki jih najdete na: Najpogostejša vprašanja in odgovori >>>.

DODATNE INFORMACIJE dobite IZKLJUČNO PO ELEKTRONSKI POŠTI na naslovu: Klara Zupančič do vključno 14. 4. 2021.

Stanje prijav JRS 2021-01 na dan 16. 7. 2021

Prvi javni razpis specializacij zdravnikov 2021 za posamezne izvajalce in za območje celotne države in Prvi javni razpis specializacij zdravnikov 2021 za posamezna specialistična področja z znanim plačnikom sta se z dnem 9. 7. 2021 zaprla.

Predstavniki izvajalcev

Pri ustanovi, kjer predstavnika izvajalca še ni navedenega, bomo slednjega objavili takoj, ko nam ga bo izvajalec sporočil.

Seznam mentorjev, koordinatorjev, nadzornikov kakovosti - medicina

Razpis s področja dentalne medicine

Skladno z določili Zakona o zdravniški službi in Pravilnika o vrstah, vsebini, trajanju in poteku specializacij zdravnikov Zdravniška zbornica Slovenije dne 31. 3. 2021 objavlja razpis specializacij s področja dentalne medicine (za posamezne izvajalce in za območje celotne države). Razpisni rok: 16. 4. 2021.

Pri oddaji vloge bodite pozorni na to, da Mnenja mentorjev predložite na predpisanem obrazcu "Mnenje o kandidatu za prijavo na razpis specializacij s področja dentalne medicine", ki se nahaja spodaj na povezavi "DRUGE INFORMACIJE IN OBRAZCI". 


Prvi javni razpis specializacij s področja dentalne medicine 2021 za posamezne izvajalce in za območje celotne države.


Vljudno prosimo, da si pred tem natančno preberete določila razpisa.

Kandidate, ki ste zaključili študij dentalne medicine in opravili strokovni izpit, obveščamo, da se lahko prijavite tudi na specializacijo s področja javnega zdravja. Natančnejša navodila in informacije ter število razpisanih mest za specializacijo iz javnega zdravja najdete v razpisnem besedilu »Prvi javni razpis specializacij zdravnikov 2021 za posamezne izvajalce in za območje celotne države«.

DODATNE INFORMACIJE dobite IZKLJUČNO PO ELEKTRONSKI POŠTI na naslovu: Klara Zupančič do vključno 14. 4. 2021

Stanje prijav JRS 2021-01 na dan 17. 6. 2021

Zaradi popolnitve prostih mest je Prvi javni razpis specializacij s področja dentalne medicine 2021 za posamezne izvajalce in za območje celotne države z dnem 17. 6. 2021 zaprt.

Predstavniki izvajalcev