Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Razpis s področja medicine

Skladno z določili Zakona o zdravniški službi in Pravilnika o vrstah, vsebini, trajanju in poteku specializacij zdravnikov Zdravniška zbornica Slovenije dne 3. avgusta 2020 objavlja razpis specializacij za zdravnike (za posamezne izvajalce, za območje celotne države in za znanega plačnika). Razpisni rok: 27. 08. 2020.

Javni razpis specializacij zdravnikov 2020 za posamezne izvajalce in za območje celotne države

NUJNO OBVESTILO!

Kandidate za prijavo na aktualni razpis specializacij obveščamo, da je Ministrstvo za zdravje dne 26. 8. 2020 razveljavilo svoje soglasje na razpis v delu, ki se nanaša na RAZPIS SPECIALIZACIJE IZ ONKOLOGIJE Z RADIOTERAPIJO ZA IZVAJALCA KLINIKA GOLNIK (1 mesto) ter v delu, ki se nanaša na RAZPIS SPECIALIZACIJE IZ SODNE MEDICINE ZA OBMOČJE CELOTNE DRŽAVE (1 mesto), obe navedeni mesti črtalo iz razpisa, ter zbornici naložilo popravek.

Kandidate prosimo, da se za dodatna pojasnila obračajo neposredno na Ministrstvo za zdravje.

Javni razpis specializacij zdravnikov 2020 za posamezna specialistična področja z znanim plačnikom

Vljudno prosimo, da si pred tem natančno preberete določila razpisa in najpogostejša vprašanja in odgovore, ki jih najdete na: Najpogostejša vprašanja in odgovori >>>.

DODATNE INFORMACIJE dobite IZKLJUČNO PO ELEKTRONSKI POŠTI pri zaposlenih na oddelku specializacije: https://www.zdravniskazbornica.si/o-zbornici/svetovanjeStanje prijav na javni razpis specializacij zdravnikov 2020

STANJE PRIJAV NA DAN 17.2.2021

 JAVNI RAZPIS SPECIALIZACIJ ZDRAVNIKOV 2020 za posamezne izvajalce in za območje celotne države in JAVNI RAZPIS SPECIALIZACIJ ZDRAVNIKOV 2020 za posamezna specialistična področja
z znanim plačnikom sta z dnem 10.2.2021 ZAPRTA!


Spremni dopis za kandidate JRS 2020

Predstavniki izvajalcev

Pri ustanovi, kjer predstavnika izvajalca še ni navedenega, bomo slednjega objavili takoj, ko nam ga bo izvajalec sporočil.

Seznam mentorjev, koordinatorjev, nadzornikov kakovosti - medicina

Razpis s področja dentalne medicine

Skladno z določili Zakona o zdravniški službi in Pravilnika o vrstah, vsebini, trajanju in poteku specializacij zdravnikov Zdravniška zbornica Slovenije dne 3. avgusta 2020 objavlja razpis specializacij s področja dentalne medicine (za posamezne izvajalce, za območje celotne države in z znanim plačnikom). Razpisni rok: 27. 08. 2020.

Pri oddaji vloge bodite pozorni na to, da Mnenja mentorjev predložite na predpisanem obrazcu, ki se nahaja spodaj na povezavi "DRUGE INFORMACIJE IN OBRAZCI". 

Javni razpis specializacij s področja dentalne medicine 2020 za posamezne izvajalce in za območje celotne države

Javni razpis specializacij s področja dentalne medicine 2020 z znanim plačnikom

Vljudno prosimo, da si pred tem natančno preberete določila razpisa.

Dodatne informacije dobite po elektronski pošti na naslovu:

klara.zupancic@zzs-mcs.si

Stanje prijav na javni razpis specializacij zobozdravnikov 2020

STANJE PRIJAV NA DAN 7.9.2020