Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu lahko pokličete g. Kokalja: 01-30-72-172

Aktualni razpisi

Razpis s področja medicine

Zbornica z dnem 7. 4. 2017 objavlja:

Zaradi izjemno povečanega števila vprašanj, ki se nanašajo na objavljena razpisa specializacij, je informacije po telefonu mogoče dobiti izključno v času uradnih ur na telefonski številki 01 3072 126. Vse kandidate za razpis vljudno naprošamo, da si pred tem natančno preberejo razpisno besedilo. Hvala za razumevanje!

IZDAJA ODLOČB IN SKLEPOV
Vse kandidate obveščamo, da bodo vloge, prispele na prvi javni razpis specializacij zdravnikov za potrebe javne zdravstvene mreže 2017, obravnavane in odločbe izdane v zakonskem, dvomesečnem roku, najkasneje do 5.7.2017 (dva meseca po izteku roka za prenos vlog). To velja tako za kandidate, ki so v izbirnem postopku, kot za kandidate, ki izbirnega postopka niso imeli in so opravili le razgovor s koordinatorjem specializacije. Trenutno imajo prednost izbirni postopki, saj je večina datumov le-teh že usklajena in se jih ne da prestavljati. Ko bodo vse odločbe izdane, bo Zbornica v roku enega meseca izdala še sklepe o določitvi glavnega mentorja, delodajalca in roka pričetka opravljanja specializacije.

Hvala za razumevanje!


Razpis s področja dentalne medicine

Z dnem 10.3.2017 je 2. javni razpis specializacij objavljen 23.1.2017 zaprt

Arhiv razpisov

Specializacije - zdravniki

Arhiv najdete na tej povezavi.

Specializacije - zobozdravniki

Arhiv najdete na tej povezavi.


Druge informacije in obrazci

Seznam mentorjev, koordinatorjev, nadzornikov kakovosti

Stanje prijav na javni razpis specializacij zdravnikov za posamezna specialistična področja za potrebe javne zdravstvene mreže na dan 16. 10. 2017.

Stanje prijav na dan 10. 11. 2017

Z dnem 5. 5. 2017 je 1. Javni razpis specializacij zdravnikov za posamezna specialistična področja za potrebe javne zdravstvene mreže ODPRT. Upoštevane bodo vse vloge, ki bodo prispele na Zdravniško zbornico Slovenije do 9. 12. 2017.