Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Vabila

Odpiranje prispelih vlog na javni razpis specializacij

2.11.2023
Na Zdravniški zbornici Slovenije danes poteka odpiranje vlog na drugi letošnji javni razpis specializacij. Stanje prijav po posameznih specializacijah bo zbornica objavila jutri.

Preberite več

Slovesna podelitev odličij Zdravniške zbornice Slovenije in božično-novoletni koncert - 14. december 2023

13.10.2023
Vabimo vas na Slovesno podelitev odličij Zdravniške zbornice Slovenije, ki bo 14. decembra 2023 ob 18. uri v Modri dvorani Zdravniške zbornice Slovenije.

Preberite več

Dnevi Zdravja – na voljo brezplačne vstopnice za zdravnike in zobozdravnike

5.10.2023
17., 18. in 19. novembra bo v Celju potekal kongresno/sejemski dogodek Dnevi zdravja – zdravje v vseh življenjskih obdobjih. Vstopnice za obisk dogodka so že na voljo. Organizatorji pa so omogočili, da je obisk dogodka, ki ima res odličen, bogat program, za zdravnike in zobozdravnike brezplačen.

Preberite več

Novice

Nova zdravila za zdravljenje kronične vnetne črevesne bolezni tarčijo interlevkin 23 (IL-23)

4.12.2023
Jurij Hanžel je gastroenterolog, zaposlen na KO za gastroenterologijo UKC Ljubljana. Doktoriral je leta 2022, pod mentorstvom prof. Boruta Štabuca in somentorstvom prof. Geerta D'Haensa iz Amsterdama je preučeval povezavo serumskih koncentracij ustekinumaba in vedolizumaba z izidi zdravljenja kronične vnetne črevesne bolezni. Za doktorsko delo je prejel nagrado dr. Ane Mayer Kansky.

Preberite več

(UVODNIK) Boj proti zelenim kljukicam

2.12.2023
Cilj prizadevanj za dostopnejšo primarno zdravstvo namreč ne more biti to, da bo imel vsak človek zeleno kljukico v polju izbranega osebnega zdravnika, ampak da bo vsak človek imel zdravnika, ki si bo lahko zanj vzel dovolj časa za strokovno delo in normalen medčloveški odnos. Temu smo zavezani.

Preberite več

"Za bolnike s HIV je v Sloveniji zelo dobro poskrbljeno"

1.12.2023
Svetovna zdravstvena organizacija ob 1. decembru, svetovnem dnevu aidsa, ki letos poteka pod geslom »Naj skupnosti vodijo!« izpostavlja ključen vpliv skupnosti pri oblikovanju odziva na HIV in na globalno zdravje.

Preberite več