Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Vabila

Predstavitev programa kandidatke za predsednico

15.4.2024
Kandidatka za predsednico Zdravniške zbornice Slovenije prof. dr. Bojana Beović, dr. med., bo v torek, 23. 4. 2024, ob 20. uri predstavila svoj program na spletnem srečanju.

Preberite več

Klubski koncertni večer: »Pomladni koncert« zdravniškega orkestra Camerata Medica. 8. maj 2024

11.4.2024
Vabimo vas, da se nam 8. maja 2024 ob 18. uri pridružite na koncertu z naslovom »Pomladni koncert«, ki bo potekal v Domus Medica, na Dunajski cesti 162.

Preberite več

(LITERARNI VEČER) Jasna pot: Z vetrom v laseh - prim. doc. dr. Neli Vintar

15.3.2024
Vabimo vas na literarni večer, kjer bomo skupaj odkrivali globine življenja in človeškega doživljanja skozi oči izjemne zdravnice in avtorice, prim. doc. dr. Neli Vintar, dr. med. Pogovor z avtorico bo potekal 16. aprila ob 18.00 v prostorih Domus Medica. Literarni večer bo povezoval dr. Rihard Knafelj, dr. med.

Preberite več

Novice

Ekipa študentov medicine Metabolic Masters je ponovno zmagala na fiziološki olimpijadi Physiology Quiz Japan

22.4.2024
Z dosežkom svojih študentov je Univerza v Ljubljani postala prva evropska univerza, ki je dvakrat zmagala na fiziološki olimpijadi Physiology Quiz Japan in s tem postavila nove standarde mednarodnega tekmovanja v znanju fiziologije. Fiziologija ni samo predklinični predmet na medicinski fakulteti, ampak je temelj za nadaljnji študij in razumevanje vseh področij medicine.

Preberite več

Družinski zdravniki smo zgroženi nad zavajanjem in relativizacijo razmer s strani Ministrstva za zdravje

19.4.2024
Pred dnevi smo zdravnice in zdravniki družinske medicine javno opozorili na nevzdržne razmere v primarnem zdravstvu. Sporočili smo, da imamo tudi mi dovolj, saj družinska medicina doživlja erozijo, ki bo v naslednjih letih prinesla nepredstavljive posledice. Teža zdravljenja se bo ponovno prenašala na sekundarni nivo, povečala se bo obolevnost in s tem umrljivost med državljani. Državljane Slovenije smo zato pozvali, da se skupaj z nami zavzamejo za dostopno, varno in strokovno zdravstvo.

Preberite več

(LITERARANI VEČER) Jasna pot - Z vetrom v laseh: Ko spreminjaš sebe, spreminjaš svet

18.4.2024
V torek, 16. aprila, ko je Ljubljano in večji del Slovenije, pobelila nežna snežena odeja, se je v prostorih Zdravniške zbornice, odvijal čudovit literarni večer, s predstavitvijo knjige Jasna pot - Z vetrom v laseh, avtorice prim. doc. dr. Neli Vintar in s predstavitvijo pravljice za odrasle in otroke Jaz vem: Joj, kako boli, njene sestre, zdravnice Jasne Stošić, ki je pred petimi leti izgubila bitko z rakom. Pogovor je povezoval dr. Rihard Knafelj.

Preberite več