Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Vabila


ODPOVEDANO: Vabilo na svečano podelitev licenčnih listin - 25. marec 2020

19.2.2020
Letošnja prva svečana podelitev licenčnih listin Zdravniške zbornice Slovenije zdravnikom in zobozdravnikom bo 25. marca 2020 ob 18.00 uri v Modri dvorani Domus Medica.

Preberite več

Magnolija

Klubski koncertni večer: »Barve jeseni« godalni kvartet Magnolija

23.10.2019
V program koncertov za leto 2019/2020 smo uvrstili šest koncertov, ki se bodo zvrstili od novembra 2019 do maja 2020.

Preberite več


Upravljanje čakalnih seznamov in sistem eNaročanja

3.9.2019
V septembru po Sloveniji potekajo regijska srečanja Zdravstvenega inšpektorata Republike Slovenije. Za gorenjsko regijo je srečanje potrjeno in bo potekalo v SB Jesenice v četrtek, 12. septembra 2019, z ​začetkom ob 11. uri, v sejni sobi bolnišnice.

Preberite več

Novice


Misli prof. dr. Uroša Ahčana - Matevžu Gorenšku v slovo

12.8.2020
Matevž je bil zaupanja vredna, pokončna oseba. Njegova beseda je imela težo in obvezo. Bil je resnicoljuben, požrtvovalen in iskren. Njegov odnos do ljudi je bil vedno topel, njegov pogled poln sočutja, njegov glas je pomirjal in vlival upanje tudi v najtežjih situacijah. Vedno bom občudoval tvoj pogum, borben duh, odnos do dela in kolegov.

Preberite več

SestanekMOP (002)

Ponovni apel zdravništva proti nadaljnjemu obremenjevanju okolja v osrednji Soški dolini

11.8.2020
Zdravništvo je na skupnem sestanku z ministrstvom za okolje in prostor, dne 4. 8. 2020, ponovno pozvalo k spremembi zakonodaje različno določenih mejnih vrednosti za sežig in sosežig odpadkov, ki predstavljajo veliko tveganje za zdravje ljudi.

Preberite več


Poziv vladi k odpravi diskriminacije koncesionarjev pri aktualnem proračunskem financiranju izvajalcev

11.8.2020
Zdravniška zbornica Slovenije je zaradi neodzivnosti ministrstva za zdravje glede problematike povračil koncesionarjem zaradi neizpolnjevanja pogodbenih obveznosti do ZZZS pripravila predlog pravilnika, ki bi odpravil protiustavno stanje, ga poslala Vladi Republike Slovenije in jo pozvala k posredovanju ter odpravi krivičnega stanja.

Preberite več