Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

OBVESTILO: E-List sekundarija

20.10.2022 15:30

Obveščamo vas, da bo Zdravniška zbornica Slovenije v okviru vodenja sekundariata s 1. 11. 2022 pričela z uporabo E-Lista sekundarija, ki omogoča lažje in preglednejše vpisovanje podatkov ter boljši pregled nad opravljenim usposabljanjem v okviru sekundariata.

E-List sekundarija, v katerem se bo beležil program sekundariata oziroma program kroženja ter se bodo vnašale in potrjevale vse obveznosti, predvidene s programom sekundariata, je bil vzpostavljen na podlagi določila 12. člena Pravilnika o vsebini in poteku pripravništva in sekundariata ter strokovnem izpitu doktorjev dentalne medicine in zdravnikov (Uradni list RS, št. 76/22).

E-List sekundarija bo nadomestil dosedanje tiskane izvode Lista zdravnika sekundarija in bo omogočal elektronski način vpisovanja in pregledovanja podatkov o poteku sekundariata ter sekundarijevem pridobivanju znanj in veščin.

Dostop do E-Lista bodo imeli:

  • sekundarij,
  • nadzorni mentor,
  • koordinator za sekundariat,
  • vsakokratni neposredni mentor,
  • delodajalec sekundarija,
  • zbornica (za namen tehničnega vzdrževanja E-Lista oziroma prijave na strokovni izpit).

(Opomba: v začetnem obdobju uporabe E-Lista bodo vanj lahko vpogledovali in vnašali podatke sekundariji in njihovi nadzorni ter neposredni mentorji, delodajalci pa bodo dostop do E-Lista dobili naknadno, kar sicer ne vpliva na sam namen in naravo E-Lista.)

E-List sekundarija se prične uporabljati z dnem 1. 11. 2022 in je obvezen za vse, ki od tega datuma dalje pričnejo s sekundariatom.

Sekundariji, ki že izvajajo obvezni del sekundariata (kot pripravništvo za poklic zdravnik) in uporabljajo List zdravnika sekundarija v dosedanji (papirni) obliki, od dne 1. 11. 2022 dalje nadaljujejo in zaključijo obvezni del sekundariata z vnosi v dosedanji List zdravnika sekundarija. Navedeni sekundariji z vstopom v izbirni del sekundariata pričnejo z uporabo E-Lista sekundarija*.

Obvezno je sprotno izpolnjevanje E-Lista.

(*Za vnos obveznosti, predvidenih s programom sekundariata v izbirnem delu, se smiselno uporabljajo navodila: E-List uporabniška navodila – sekundarij v obveznem delu)

Sekundariji, ki že izvajajo izbirni del sekundariata in uporabljajo List zdravnika sekundarija v dosedanji (papirni) obliki, od dne 1. 11. 2022 dalje nadaljujejo in zaključijo sekundariat z vnosi v dosedanji List zdravnika sekundarija.

 

Posebej prosimo vse nadzorne in neposredne mentorje, da skrbno potrjujete posege, ki so jih v E-List vpisali vaši sekundariji. Obvestilo o tem, da morate poseg potrditi, prejmete po elektronski pošti.

V E-List se bo vstopalo preko intranetnih strani zbornice: www.zdravniskazbornica.si

Po izvedeni prijavi v intranetno stran zbornice se v E-List vstopi na ikoni: 

V kolikor še nimate uporabniškega imena in gesla, prošnjo za dodelitev pošljite na e-mail:  podpora@zdravniskazbornica.si

Tehnična pomoč ali dodatne informacije glede uporabe E-Lista: podpora@zdravniskazbornica.si

Navodila za uporabo podporne aplikacije E-List

POMEMBNO: Pooblaščene izvajalce oziroma delodajalce prosimo, da svoje neposredne mentorje seznanijo s prejetimi navodili.

Oddelek za pripravništvo, sekundariat, licence in register zdravnikov