Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

(OBVESTILO) E-List doktorja dentalne medicine pripravnika

23.09.2022 11:22

Obveščamo vas, da bo Zdravniška zbornica Slovenije v okviru vodenja pripravništva doktorjev dentalne medicine s 1. 10. 2022 pričela z uporabo E-Lista pripravnika, ki omogoča lažje in preglednejše vpisovanje podatkov ter boljši pregled nad opravljenim usposabljanjem v okviru pripravništva.

E-List pripravnika, v katerem se bo beležil program pripravništva oziroma program kroženja ter se bodo vnašale in potrjevale vse obveznosti, predvidene s programom pripravništva, je bil vzpostavljen na podlagi določila 12. člena Pravilnika o vsebini in poteku pripravništva in sekundariata ter strokovnem izpitu doktorjev dentalne medicine in zdravnikov (Uradni list RS, št. 76/22).

E-List pripravnika bo nadomestil dosedanje tiskane izvode Lista o pripravništvu in bo omogočal elektronski način vpisovanja in pregledovanja podatkov o poteku pripravništva ter pripravnikovem pridobivanju znanj in veščin.

 Dostop do E-Lista bodo imeli:

  • pripravnik,
  • nadzorni mentor,
  • vsakokratni neposredni mentor,
  • vsakokratni pooblaščeni izvajalec,
  • delodajalec pripravnika,
  • zbornica (za namen tehničnega vzdrževanja E-Lista oziroma prijave na strokovni izpit).

(Opomba: v začetnem obdobju uporabe E-Lista bodo vanj lahko vpogledovali in vnašali podatke pripravniki in njihovi nadzorni ter neposredni mentorji, pooblaščeni izvajalci in delodajalci pa bodo dostop do E-Lista dobili naknadno, kar sicer ne vpliva na sam namen in naravo E-Lista.)

E-List pripravnika se prične uporabljati z dnem 1. 10. 2022 in je obvezen za vse, ki od tega datuma dalje pričnejo s pripravništvom.

 Pripravniki, ki že izvajajo pripravništvo in uporabljajo List o pripravništvu v dosedanji (papirni) obliki, lahko pričnejo z uporabo E-Lista pripravnika ali zaključijo pripravništvo z vnosi v dosedanji (papirni) List o pripravništvu.

Obvezno je sprotno izpolnjevanje E-Lista.

 Posebej prosimo vse nadzorne in neposredne mentorje, da skrbno potrjujete posege, ki so jih v E-List vpisali vaši pripravniki. Obvestilo o tem, da morate poseg potrditi, prejmete po elektronski pošti.

 V E-List se bo vstopalo preko intranetnih strani zbornice: www.zdravniskazbornica.si

Po izvedeni prijavi v intranetno stran zbornice se v E-List vstopi na ikoni: 

V kolikor še nimate uporabniškega imena in gesla, prošnjo za dodelitev pošljite na e-mail:  podpora@zdravniskazbornica.si

Tehnična pomoč ali dodatne informacije glede uporabe E-Lista: podpora@zdravniskazbornica.si

Navodila za uporabo podporne aplikacije E-List:

E-List uporabniška navodila – zobozdravniki pripravniki (KLIKNI ZA PRENOS) >>>

E-List uporabniška navodila – nadzorni mentor (KLIKNI ZA PRENOS) >>>

E-List uporabniška navodila – neposredni mentor (KLIKNI ZA PRENOS) >>>

Pooblaščene izvajalce prosimo, da svoje neposredne mentorje seznanijo z navodili, ki so jim namenjena.

Oddelek za pripravništvo, sekundariat, licence in register zdravnikov