Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Pomembno obvestilo organizatorjem strokovnih vsebin o roku za vložitev vloge

12.11.2018 11:41
Organizatorje strokovnih vsebin obveščamo, da je v skladu s 14. členom Pravilnika o zdravniških licencah (Uradni list RS, št. 48/05) predlog za oceno strokovne vsebine možno vložiti le pred začetkom izvajanja strokovnih vsebin, in sicer najpozneje mesec dni pred začetkom. 

Ker je v zadnjem času zelo poraslo število vlog, ki so bile na zbornico vložene prepozno, ponovno pojasnjujemo, v katerih primerih je vlogo treba vložiti osem dni in kdaj mesec dni pred izvedbo dogodka.

(1) Osem dni pred izvedbo dogodka je treba vlogo vložiti v primeru internega izobraževanja oziroma izobraževanja, ki poteka v rednem delovnem času med ponedeljkom in petkom, ki nima kotizacije in časovno traja največ eno uro. Vlogi je treba priložiti obvezni dopolnilni obrazec in vabilo za dogodek, iz katerega je razvidna tema izobraževanja ter ime in naziv predavatelja, saj sta to obvezni prilogi za dodelitev kreditnih točk. 

(2) Za vsa ostala izobraževanja, ki časovno potekajo več kot eno uro, tudi če so v rednem delovnem času in nimajo kotizacije, je treba vlogo na zbornico vložiti mesec dni pred izvedbo. Vlogi mora biti priložen obvezni dopolnilni obrazec in program (po urah). V primeru, da program srečanja mesec dni pred dogodkom še ni povsem usklajen, ga lahko organizator priloži kot osnutek, ko je dokončen, ga pa ponovno pošlje. V tem primeru šteje,  da je bila vloga podana pravočasno, ne zagotavljamo pa, da bo ocenjena že pred začetkom izvajanja strokovne vsebine.

Organizatorji izobraževanj obrazce in več informacij najdete tukaj >>> 

(3) V primeru, da je vloga organizatorja oddana prepozno, obstaja še ena možnost, ki pa je zamudna tako za organizatorja kot za udeležence in zbornico in se ji s pravočasnim načrtovanjem dogodka izognete. V takšnem primeru lahko organizator v imenu vseh udeležencev strokovnega srečanja vloži individualno vlogo za vsakega udeleženca posebej. To pomeni, da mora organizator na dan srečanja pri registraciji udeležencem predložiti individualne vloge, ki jih izpolnijo in vrnejo organizatorju. Organizator po končanem srečanju izpolnjenim vlogam priloži še fotokopije potrdil in progam srečanja ter vse skupaj posreduje na Zdravniško zbornico Slovenije, Dunajska cesta 162, 1000 Ljubljana. Obrazec za dodelitev kreditnih točk (individualna vloga) je dostopen na spletni povezavi tukaj >>>