Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu lahko pokličete g. Kokalja: 01-30-72-172

 

Spoštovani organizatorji izobraževalnih dogodkov

Organizatorje izobraževanj vljudno vabimo k prijavi izobraževalnih dogodkov za člane zbornice. V nadaljevanju je opisan enostaven postopek za prijavo izobraževanj, dodelitev kreditnih točk in vpis kreditnih točk posameznim zdravnikom.

1. Prijava izobraževanj

Svoj izobraževalni dogodek lahko prijavite prek spletne aplikacije Licenčnik. Ob prvi prijavi boste potrebovali geslo, za katerega zaprosite gospo Mojco Urana, e-naslov: mojca.urana@zzs-mcs.si.

2. Kreditne točke

Organizatorji izobraževanj lahko oddate vlogo za dodelitev kreditnih točk, ki jih zdravniki potrebujejo za obnovitev licence. Vlogo za predavatelje in za udeležence oddate prek Licenčnika ali spletnega obrazca na spodnji povezavi. Za dodelitev kreditnih točk predavateljem, to je za aktivno udeležbo, morate posredovati tudi program srečanja na e-naslov:mojca.urana@zzs-mcs.si.

Po zaključku izobraževanja organizatorje prosimo, da označite prisotnost udeležencev v spletni aplikaciji Licenčnik. S tem se zdravnikom avtomatično dodelijo kreditne točke. Aplikacija Licenčnik nudi elektronsko vodenje celotne organizacije izobraževanj, zato vam priporočamo njeno uporabo. Ob prvi prijavi boste potrebovali geslo, ki ga prejmete pri gospe Mojci Urana, mojca.urana@zzs-mcs.si. Prijavite izobraževalni dogodek, oddajte vlogo za kreditne točke, vpišite udeležence in vpišite kreditne točke v skladu z navodili.

3. Promocija izobraževalnih dogodkov

Izobraževalni dogodki so avtomatično objavljeni na spletni strani www.domusmedica.si. Za najavo v Isisu in v tedenskem biltenu vas prosimo, da se obrnete na gospo Slavko Sterle, e-naslov: slavka.sterle@zzs-mcs.si.

 

V nadaljevanju navajamo podrobnejša navodila in ustrezne pravne podlage.

Obvestilo organizatorjem o roku za vložitev vloge

Organizatorje strokovnih vsebin obveščamo, da je v skladu s 14. členom Pravilnika o zdravniških licencah (Uradni list RS, št. 48/05) predlog za oceno strokovne vsebine možno vložiti le pred začetkom izvajanja strokovnih vsebin, in sicer najpozneje mesec pred začetkom. Navedeni rok se nanaša na vložitev vloge za oceno vseh strokovnih vsebin, razen protokoliranih konferenc o varnostnih zapletih, internih seminarjev in drugih oblik strokovnega usposabljanja, ki ne zahtevajo kotizacije in ki potekajo v rednem delovnem času med ponedeljkom in petkom. Pri teh je vlogo za oceno možno vložiti najpozneje osem dni pred začetkom.

Člani Zdravniške zbornice bodo svojo prisotnost na seminarju lahko evidentirali z novo člansko izkaznico preko čitalca kartic. V kolikor čitalca še nimate, ga lahko naročite pri nas. Cena čitalca je 21,00 EUR z DDV.

Naročilo oddate na e-naslov: Karmen Baš.

Navodila organizatorjem za vstop v aplikacijo Licenčnik

Organizatorji izobraževanj svoja izobraževanja upravljajo preko aplikacije Licečnik. Na spodnji povezavi najdete navodila za vstop v aplikacijo ter oddajo vloge. Podrobna navodila za upravljanje z aplikacijo Ličenčnik so v sami aplikaciji.

Navodila  

V primeru dodatnih vprašanj se obrnite na: Maja Horvat ali Milan Kokalj.

Navodila organizatorjem, ki prvič oddajajo vlogo za dodelitev kreditnih točk

Organizatorji vloge za dodelitev kreditnih točk oddajajo prek aplikacije Licenčnik.

Aplikacija nudi elektronsko vodenje celotne organizacije izobraževanj in strokovnih srečanj:

  • posredovanja vlog za dodeljevanje kreditnih točk za izobraževalne dogodke,
  • prijavo udeležencev prek spletnega portala,
  • upravljanje s seznamom udeležencev in prijava na izobraževanje,
  • priprava seznamov udeležencev izobraževanj ali strokovnih srečanj,
  • oddajo seznama udeležencev na ZZS.

Za pridobitev pooblastila za vstop v aplikacijo Licenčnik se obrnite na go. Mojco Urana na e-mail: mojca.urana@zzs-mcs.si.

Po prejemu uporabniškega imena in gesla oddate vlogo po Navodilih.

Obvestilo o izvedencih

Zbornica je imenovala izvedence za strokovno pomoč pri preverjanju in razvrstitvi strokovnih vsebin. Organizatorji izobraževanj ali vlagatelji predloga za oceno strokovnih vsebin se lahko ob vložitvi predloga za oceno izjavijo o navedenih izvedencih.

Asist. dr. Aleš Koren,
dr. med.

Doc. dr. Andrej Kansky,
dr. dent. med.

Doc. dr. Brigita Novak Šarotar,
dr. med.

Prim. izr. prof. dr. Danica Rotar Pavlič,
dr. med.

Dr. Darja Arko,
dr. med.

Diana Terlević Dabić,
dr. dent. med.

Prof. dr. Iztok Takač,
dr. med.

Doc. dr. Janez Rifel,
dr. med.

Prim. doc. dr. Mateja Bulc,
dr. med.

Prim. mag. Miran Rems,
dr. med.

Doc. dr. Nataša Bratina,
dr. med.

Prim. mag. Nataša Jevnikar,
dr. dent. med.

Dr. Rok Kosem,
dr. dent. med.

Doc. dr. Rok Schara,
dr. dent. med.