Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu lahko pokličete g. Kokalja: 01-30-72-172

Spoštovani organizatorji izobraževalnih dogodkov

Organizatorje strokovnih srečanj vljudno vabimo k oddaji vloge za oceno strokovnih vsebin. V nadaljevanju je opisan enostaven postopek za oceno strokovnih vsebin, dodelitev kreditnih točk in vpis kreditnih točk posameznim zdravnikom.

1. Predlog za oceno strokovnih vsebin

Organizatorji izobraževalnih dogodkov lahko oddate vlogo za dodelitev kreditnih točk, ki jih zdravniki potrebujejo za obnovitev licence, preko aplikacije Licenčnik.

Ob prvi prijavi boste potrebovali geslo, za katerega zaprosite gospo Mojco Urana, e-naslov: mojca.urana@zzs-mcs.si.

Vlogo oddate preko spletne aplikacije licenčnik.

Aplikacija nudi tudi elektronsko vodenje celotne organizacije izobraževanj in strokovnih srečanj:
• posredovanja vlog za dodeljevanje kreditnih točk za izobraževalne dogodke,
• prijavo udeležencev prek spletnega portala,
• upravljanje s seznamom udeležencev
• priprava seznamov udeležencev izobraževanj ali strokovnih srečanj,
• oddajo seznama udeležencev na ZZS.

Po zaključku izobraževanja organizatorje prosimo, da označite prisotnost udeležencev v spletni aplikaciji Licenčnik. S tem se zdravnikom avtomatično dodelijo kreditne točke.

Navodila se nahajajo na naslednji povezavi: navodila

V primeru dodatnih vprašanj se obrnite na: Podpora.
Kreditne točke za predavatelje dodelimo avtomatsko na podlagi posredovanega programa.

2. Promocija izobraževalnih dogodkov

Izobraževalni dogodki so avtomatično objavljeni na spletni strani www.domusmedica.si, če je vaša vloga popolna in ste ob oddaji na vlogi označili, da želite imeti spletno objavo.

Za najavo v Isisu in v tedenskem biltenu vas prosimo, da se obrnete na gospo Slavko Sterle, e-naslov: slavka.sterle@zzs-mcs.si.

Obvestilo organizatorjem o roku za vložitev vloge

Organizatorje strokovnih vsebin obveščamo, da je v skladu s 14. členom Pravilnika o zdravniških licencah (Uradni list RS, št. 48/05) predlog za oceno strokovne vsebine možno vložiti le pred začetkom izvajanja strokovnih vsebin, in sicer najpozneje mesec pred začetkom. Navedeni rok se nanaša na vložitev vloge za oceno vseh strokovnih vsebin, razen protokoliranih konferenc o varnostnih zapletih, internih seminarjev in drugih oblik strokovnega usposabljanja, ki ne zahtevajo kotizacije in ki potekajo v rednem delovnem času med ponedeljkom in petkom. Pri teh je vlogo za oceno možno vložiti najpozneje osem dni pred začetkom.
Člani Zdravniške zbornice bodo svojo prisotnost na seminarju lahko evidentirali z novo člansko izkaznico preko čitalca kartic. V kolikor čitalca še nimate, ga lahko naročite pri nas. Cena čitalca je 21,00 EUR z DDV.
Naročilo oddate na e-naslov: Karmen Baš.

Obvestilo o izvedencih

Zbornica je imenovala izvedence za strokovno pomoč pri preverjanju in razvrstitvi strokovnih vsebin. Organizatorji izobraževanj ali vlagatelji predloga za oceno strokovnih vsebin se lahko ob vložitvi predloga za oceno izjavijo o navedenih izvedencih.