Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Udeležite se volitev predsednika zbornice in poslancev skupščine

06.05.2024 10:34
Spoštovane članice in člani,
do 14. maja potekajo volitve predsednika in članov skupščine Zdravniške zbornice Slovenije (do 10.00 tega dne morajo prispeti volilni listi iz glasovanja po pošti, hkrati se ob 10.00 tega dne zaključi glasovanje z uporabo elektronske tehnologije). Glas boste lahko oddali po navadni pošti ali po elektronski poti, v kolikor ste to možnost pravočasno in ustrezno izbrali. 

1. Glasovanje z uporabo elektronske tehnologije
Volivci, ki ste v svojem profilu pravočasno in veljavno označili možnost elektronskega glasovanja, boste v ponedeljek, 6. maja, dopoldne na elektronski naslov prejeli povezavo za izvedbo e-glasovanja. 
Po kliku na povezavo vas bo sistem vodil skozi proces oddaje e-glasovnic. Pred začetkom e-glasovanja pripravite mobilni telefon, na katerega boste preko SMS-a  prejeli geslo za izvedbo e-glasovanja. Glas lahko elektronsko oddate do 14. maja, do 10.00 (ob tej uri se zaključi glasovanje z uporabo elektronske tehnologije). 

2. Glasovanje po navadni pošti
Volivci, ki niste pravočasno in veljavno izbrali e-glasovanje, boste lahko glasovali po pošti, pri čemer vam je bilo preko Pošte Slovenije posredovano volilno gradivo, ki vsebuje:
- Navodila za glasovanje.
- Volilni list I (poslanci) in volilni list II (predsednik).
- Pisemsko ovojnico za povratno pošto.
Glasovanje po pošti je možno od trenutka prispetja zgornjega volilnega gradiva k volivcu, pri čemer se glasovanje zaključi na dan volitev, 14. maja 2024, ob 10.00 (do te ure morajo prispeti volilni listi iz glasovanja po pošti). Zato vam priporočamo, da pisemsko ovojnico z obema volilnima listoma zaradi zagotovitve pravočasne prispelosti odpošljete najkasneje do srede, 8. maja 2024.

3. Glasovanje na sedežu zbornice
Volivec, ki iz kakršnegakoli razloga ne bo oddal glasu na način, ki ga je veljavno izbral (bodisi po pošti, bodisi e-glasovanje), bo lahko oddal svoj glas na sedežu zbornice na naslovu Dunajska cesta 162, 1000 Ljubljana (fizično glasovanje volivca na sedežu zbornice), na dan volitev, 14. 5. 2024, od 11.00 do 14.00. Prosimo, da z namenom lažje organizacije morebitno odločitev o tem, da boste glasovali na sedežu zbornice, sporočite do 10. maja do 10.00 na e-naslov anze.kimovec@zzs-mcs.si.

Več informacij na temo volitev je dostopnih na spletni strani: https://www.zdravniskazbornica.si/volitve2024.

Rene Male, dr. dent. med.

Predsednik volilne komisije

Prenesite plakat >>>
Volitve 2024 - A3 plakat (4)