Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Nadomestne volitve v volilni enoti VK2: Velenje Velenjsko-koroške regije in korespondenčni volilni zbor

28.09.2021 08:26

Člane obveščamo, da bodo 19. oktobra 2021 potekale nadomestne volitve v volilni enoti VK2: Velenje Velenjsko-koroške regije.

Razpis volitev in sklic volilnega zbora sta objavljena na naslednji povezavi.

Volilni zbor bo zaradi ukrepov proti širjenju bolezni COVID-19 izveden korespondenčno na način, da član, ki bi želel kandidirati za poslanca skupščine, sam zbere 10 podpisov volivcev iz volilne enote VK2: Velenje in jih najpozneje do 5. 10. 2021 pošlje volilni komisiji po e-pošti (kot skene) na naslov anze.kimovec@zzs-mcs.si oziroma po navadni pošti na naslov Dunajska cesta 162, 1000 Ljubljana tako, da na zbornico pridejo najpozneje 5. 10. 2021. Izpolniti je potrebno izjavo o predlogu kandidature in soglasje kandidata za poslanca.

Podrobneje so vsa volilna opravila opredeljena v izvedbenih navodilih, ki jih sprejme volilna komisija in so dostopna na tej povezavi.

Vsem volivcem, uvrščenim v volilno enoto VK2: Velenje bomo v tem tednu poslali tudi e-poštno sporočilo z najpomembnejšimi informacijami glede izvedbe nadomestnih volitev.