Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Nadomestne volitve v volilni enoti VK2: Velenje Velenjsko-koroške regije in korespondenčni volilni zbor

28.09.2021 08:26

Člane obveščamo, da bodo 19. oktobra 2021 potekale nadomestne volitve v volilni enoti VK2: Velenje Velenjsko-koroške regije.

Razpis volitev in sklic volilnega zbora sta objavljena na naslednji povezavi.

Volilni zbor bo zaradi ukrepov proti širjenju bolezni COVID-19 izveden korespondenčno na način, da član, ki bi želel kandidirati za poslanca skupščine, sam zbere 10 podpisov volivcev iz volilne enote VK2: Velenje in jih najpozneje do 5. 10. 2021 pošlje volilni komisiji po e-pošti (kot skene) na naslov anze.kimovec@zzs-mcs.si oziroma po navadni pošti na naslov Dunajska cesta 162, 1000 Ljubljana tako, da na zbornico pridejo najpozneje 5. 10. 2021. Izpolniti je potrebno izjavo o predlogu kandidature in soglasje kandidata za poslanca.

Podrobneje so vsa volilna opravila opredeljena v izvedbenih navodilih, ki jih sprejme volilna komisija in so dostopna na tej povezavi.

Vsem volivcem, uvrščenim v volilno enoto VK2: Velenje bomo v tem tednu poslali tudi e-poštno sporočilo z najpomembnejšimi informacijami glede izvedbe nadomestnih volitev.