Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Vsakdo bo lahko ocenil naše delo

11.02.2021 14:21

Vse se da je poleg glasbenega dosežka nedvomno tudi izkaz našega delovanja v mandatu, ki se zaključuje. Poročilo o gledanosti tega odličnega projekta, ki simbolizira naše povezovanje, medsebojno spoštovanje in kreativnost, na dan 9. 2. 2021 pravi takole:

Video Vse se da je skupno na Facebooku in YouTubu dosegel 19.294 posameznikov, bil 516-krat deljen in imel 572 všečkov.

Drugi izkaz našega delovanja je poročilo Naša zbornica 2017–2021, ki ga danes dajemo članstvu na ogled v e-obliki.

Vsak predsednik ali predsednica si vodenje zbornice zamisli na svoj način in tudi predstavitev opravljenega dela v določenem mandatu je odvisna od predsednika samega. Ker je bilo vse naše delo usmerjeno v dobrobit vsega članstva, je prav, da ga vsem tudi predstavimo – z namenom, da bo lahko vsakdo ocenil, kaj od načrtovanega in obljubljenega smo uresničili.

Za volitve predsednika zbornice leta 2016 smo skupaj s takratnimi sodelavci napisali knjižico Stebri zdravništva in je v resnici program našega delovanja. Tisti, ki želite krajšo informacijo o mojih takratnih načrtih, lahko pogledate tukaj >>>

Do konca mandata nas loči še teden dni. Za 18. februar je sklicana ustanovna skupščina, na kateri se bo potrjevalo mandate poslancev, novoizvoljene predsednice prof. dr. Bojane Beović in njene ekipe. Zaželimo jim uspešno delo v njihovem mandatu in uresničitev v programu zastavljenih ciljev.

Dr. Zdenka Čebašek - Travnik
Predsednica