Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Pregled predloga Zakona o duševnem zdravju in vabilo k sodelovanju v javni razpravi

25.11.2020 08:47

Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije (v nadaljevanju: ministrstvo) je na portalu e-demokracija objavilo predlog novega Zakona o duševnem zdravju (v nadaljevanju: predlog novega zakona) in ga s tem dalo v javno razpravo. Predlog novega zakona je dostopen na povezavi: https://e-uprava.gov.si/drzava-in-druzba/e-demokracija/predlogi-predpisov/predlog-predpisa.html?id=10953.

Komentiranje je omogočeno do 30. 11. 2020.

Na oddelku za pravne zadeve zbornice smo pripravil pregled predloga zakona ter glavnih vsebinskih sprememb glede na trenutno veljavni Zakon o duševnem zdravju (Uradni list RS, št. 77/08, 46/15 – odl. US in 44/19 – odl. US).

Če želite podati svoje komentarje na predlog novega zakona, to lahko storite preko spletne strani e-demokracija (https://e-uprava.gov.si/drzava-in-druzba/e-demokracija/predlogi-predpisov/predlog-predpisa.html?id=10953) ali pa jih do 29. 11. posredujete na e-naslov zbornice: anze.kimovec@zzs-mcs.si.

Oddelek za pravne zadeve