Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Pregled predloga Zakona o duševnem zdravju in vabilo k sodelovanju v javni razpravi

25.11.2020 08:47

Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije (v nadaljevanju: ministrstvo) je na portalu e-demokracija objavilo predlog novega Zakona o duševnem zdravju (v nadaljevanju: predlog novega zakona) in ga s tem dalo v javno razpravo. Predlog novega zakona je dostopen na povezavi: https://e-uprava.gov.si/drzava-in-druzba/e-demokracija/predlogi-predpisov/predlog-predpisa.html?id=10953.

Komentiranje je omogočeno do 30. 11. 2020.

Na oddelku za pravne zadeve zbornice smo pripravil pregled predloga zakona ter glavnih vsebinskih sprememb glede na trenutno veljavni Zakon o duševnem zdravju (Uradni list RS, št. 77/08, 46/15 – odl. US in 44/19 – odl. US).

Če želite podati svoje komentarje na predlog novega zakona, to lahko storite preko spletne strani e-demokracija (https://e-uprava.gov.si/drzava-in-druzba/e-demokracija/predlogi-predpisov/predlog-predpisa.html?id=10953) ali pa jih do 29. 11. posredujete na e-naslov zbornice: anze.kimovec@zzs-mcs.si.

Oddelek za pravne zadeve