Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Ministrstvo za zdravje objavilo več razpisov za podelitev koncesij v zdravstvu

28.07.2020 12:42

Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije je kot koncedent dne 23. 7. 2020 objavilo štiri javne razpise za podelitev koncesij na področju parodontologije/zobnih boleznih in endodontiji, oralne in maksilofacialne kirurgije, čeljustne in zobne ortopedije ter dermatovenerologije in sicer:

  • Javni razpis za podelitev koncesij za opravljanje javne službe na področju čeljustne in zobne ortopedije v zobozdravstveni dejavnosti v skupnem obsegu 9,70 programa (besedilo javnega razpisa in razpisna dokumentacija sta dostopna tukaj).
  • Javni razpis za podelitev koncesij za opravljanje javne službe na področju zobozdravstvene dejavnosti – parodontologija/zobne bolezni in endodontija v skupnem obsegu 2,00 programa (besedilo javnega razpisa in razpisna dokumentacija sta dostopna tukaj).
  • Javni razpis za podelitev koncesije za opravljanje javne službe na področju zobozdravstvene dejavnosti – oralna in maksilofacialna kirurgija v skupnem obsegu 1,00 programa (besedilo javnega razpisa in razpisna dokumentacija sta dostopna tukaj).
  • Javni razpis za podelitev koncesije za opravljanje javne službe na področju dermatovenerologije v specialistični zunajbolnišnični dejavnosti v skupnem obsegu 3,00 programa (besedilo javnega razpisa in razpisna dokumentacija sta dostopna tukaj).

Vsi pogoji, ki jih mora izpolnjevati ponudnik za pridobitev koncesije, so navedeni v javnem razpisu za posamezno področje opravljanja javne službe.

Pri tem ponudnike – pravne osebe, ki se želijo prijaviti na ta razpis opozarjamo, da se potrdilo, da ponudnik »ni v postopkih pred organi pristojne zbornice ali strokovnega združenja zaradi kršitev v zvezi z opravljanjem poklica« lahko izda le za člane Zdravniške zbornice Slovenije, to pa so lahko samo fizične osebe, zaradi česar skladno z navodilom Ministrstva za zdravje RS (dostopno tukaj) to potrdilo pri ponudnikih – pravnih osebah izdajamo za odgovorne nosilce zdravstvene dejavnosti pri ponudniku (več o tem si lahko preberete tukaj).

V primeru, da bi ponudniki glede razpisa ali razpisne dokumentacije imeli kakšna vprašanja, lahko ta zastavijo ministrstvu za zdravje preko portala javnih naročil – gumb za zastavljanje vprašanj je na dnu objave posameznega razpisa:

Ministrstvo smo pozvali, naj ažurno objavlja in odgovarja na vsa vprašanja, ki jih dobijo preko tega portala.

Rok za postavljanje vprašanj v zvezi s posameznim razpisom je 3. 8. 2020 do 12:00.

Rok za prijavo na predmetne javne razpise je 7. 8. 2020.

Oddelek za pravne zadeve Zdravniške zbornice Slovenije