Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Natečaj za Medicinski dosežek leta štajerske regije – rok za prijave podaljšan

28.10.2019 08:39

Štajerski zdravnik leta _lezeci

Zdravniška zbornica Slovenije je 12. septembra 2019 v sodelovanju s časopisno hišo Večer objavlja javni natečaj za Medicinski dosežek leta štajerske po izboru strokovne komisije zdravnikov.

Na natečaj se lahko prijavite: posamezni zdravniki ali zdravnice, zobozdravniki ali zobozdravnice, zdravniški timi, oddelki ali zdravstvene organizacije (bolnišnice, zdravstveni domovi in zasebne ordinacije) iz štajerske regije (območja Maribora, Ptuja in Celja z okolico) z izstopajočimi medicinskimi dosežki, ki so bili prebojni in so zaznamovali zadnje leto (2018/2019) vašega strokovnega delovanja na področju medicine.

POMEMBNO: Ker smo prejeli več informacij, da kljub obveščanju, številni niste bili pravočasno informirani, da bi lahko sodelovali, je Zdravniška zbornica Slovenije rok za oddajo prijav podaljšala za en teden in sicer je rok za oddajo prijav podaljšan do ponedeljka, 4. novembra do 13. ure.

Več o natečaju je tukaj >>>

Večer je o lanskih medinskih dosežkih pisal v posebni prilogi Hipokrat, ki jo lahko prelistate tukaj >>>