Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

TABELA 1: Potrebe zaradi izrednih okoliščin

Navodila za izpolnjevanje: V primeru stalnega pomanjkanja zdravnikov in realiziranih širitev namesto imena in priimka vpišite »stalno pomanjkanje« oz. »realizirana širitev«. V tabelo se vpisujejo potrebe za vsakega zdravnika posebej. Vpis obrazložitve in morebitnih že izvedenih ukrepov je obvezen.

TABELA 2: Podatki o kapacitetah ustanove za posamezna področja za tekoče leto in potrebe po novih specialistih zaradi upokojitev in predvidenih širitev programa

Navodila za izpolnjevanje: Pri številu potreb zaradi upokojitev in zaradi predvidenih širitev (ki še niso bile realizirane) vpišite le podatke, za katere nimate predvidenega nadomestila s specializanti. Pri številu specializantov, ki ste jim določeni kot delodajalec, vpišite število specializantov, za katere ste bili po "prejšnjem sistemu", ko se je specializacije določalo za regije, s strani Zdravniške zbornice Slovenije določeni kot delodajalec in število specializantov, ki so po "novem sistemu" pri vas zaposleni na podlagi prijave na razpis za izvajalca. FTE pomeni zaposlitev za polni delovni čas.