Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

"Skok v poletje" z Ebene swingers: Od klasike do popevke

17.05.2024 09:39

Spoštovani člani in članice,

vabimo vas, da se nam 11. junija 2024 ob 19. uri pridružite na koncertu "Skok v poletje" z Ebene swingers: Od klasike do popa.

Koncert bo potekal v Domus Medica, na Dunajski cesti 162.

   

  Klarinetski sekstet EBENE SWINGERS  je bil ustanovljen leta 2000. Zasedba se je v teh letih nekoliko spreminjala. Danes ga sestavljajo Franjo Maček, Jakob Felzer, Jan Junger in Sebastjan Borovšak na klarinetih, Andrej Hočevar na bas kitari in Saša Kužnik na tolkalih. Nastopajo na protokolarnih sprejemih, samostojnih koncertih, preventivnih in promocijskih aktivnostih policije na sejmih, šolah in vrtcih ter na številnih drugih nastopih.

  Gostujejo tudi v tujini. Nastopili so na Nizozemskem, v Avstriji, na Hrvaškem in v Srbiji ter na Madžarskem.

  Program, ki ga igrajo,  zajema vse zvrsti glasbene umetnosti od baroka do sodobne glasbe. Posebej za to zasedbo je bilo narejenih več novih aranžmajev.  Vsi člani seksteta so tudi v Policijskem orkestru aktivni kot solisti.

  Vljudno vabljeni!

   

  Program Koncertnih večerov v Domus Medica za sezono 2024 sta pripravila Zdravniška zbornica Slovenije in Slovensko zdravniško društvo.

  Koncerti so za člane zbornice in člane zdravniškega društva ter njihove družinske člane in prijatelje brezplačni, potrebna pa je predhodna rezervacija na: dogodki@zzs-mcs.si, po telefonu 01 30 72 152 na spodnjem gumbu »Prijava«, za kar se vam najlepše zahvaljujemo.

  Prijava ni več mogoča