Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Volitev predsednika zbornice in poslancev skupščine - Odposlani volilni listi ter navodila za glasovanje preko pošte

26.04.2024 14:51

Spoštovane volivke in volivci,

Obveščamo vas, da je bilo volilno gradivo za glasovanje preko pošte poslano na izbrane naslove (upoštevajoč 4. člen Izvedbenih navodil).

Volivci, ki se niso odločili za glasovanje z uporabo elektronske tehnologije, preko pošte glasujejo tako, da prejeta volilna lista izpolnijo in pošljejo v povratni kuverti, ki so jo prejeli skupaj z volilnima listoma, skladno z navodili, ki so priložena.

Volivce vabimo, da pravočasno in na pravilen način izpolnijo in oddajo volilna lista v povratno kuverto. Glasovanje po pošti se zaključi na dan volitev, 14. 5. 2024, ob 10.00 (do te ure morajo prispeti volilni listi iz glasovanja po pošti). Glasovi, ki bodo prispeli po tem roku, kot prepozni ne bodo upoštevani.

Volivce, ki so veljavno izbrali glasovanje z uporabo e-tehnologije, obveščamo, da se bo to izvedlo med 6. 5. 2024, od 10.00, in 14. 5. 2024, do 10.00 (ob tej uri se zaključi glasovanje z uporabo elektronske tehnologije).

Rene Male, dr. dent. med.,

predsednik volilne komisije