Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

(KONFERENCA, 14. junij) "Voditeljstvo v zdravstvu v dobi novih tehnologij: izzivi, priložnosti in rešitve"

18.04.2024 14:28

Spoštovani,

vabimo vas k udeležbi na mednarodni konferenci "Voditeljstvo v zdravstvu v dobi novih tehnologij: izzivi, priložnosti in rešitve", ki bo potekala  v sodelovanju Zdravniške zbornice Slovenije v petek, 14. junija na IEDC-Poslovni šoli Bled.

Na konferenci bodo domači in tuji strokovnjaki skušali odgovoriti na naslednja vprašanja in dileme:

• Zakaj je zdravstvo lahko rešitev in ne problem?
• Kako lahko zdravje in zdravstvo vplivata na gospodarsko rast, razvoj tehnologij in zaposlovanje?
• Vloga umetne inteligence pri podpori zdravstvu.

• Tudi v zdravstvu je čas za znanje iz vodenja.

Svoja znanja in izkušnje bodo, med drugimi, z nami delili: dr. Valentina Prevolnik Rupel, Ministrica za zdravje, Francesca Colombo, OECD, dr. Andrzej Ryś, Evropska Komisija in St Antony's College, Univerza v Oxfordu, prof. Igor Rudan, Univerza v  Edinburgu, dr. Ricardo Baptista Leite, Global Agency for Responsible AI in Health, UNITE Parliamentarians Network for Global Health in dr. Bojana Beović,  Zdravniška Zbornica Slovenije.

Konferenco organiziramo skupaj z Blejskim inštitutom za voditeljstvo na področju digitalizacije in umetne inteligence (BILDAI); podpirajo pa jo Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije, Ministrstvo za digitalno preobrazbo Republike Slovenije in Zdravniška zbornica Slovenije. 
 
Na konferenci pričakujemo voditelje, menedžerje, svetovalce in strokovnjake s področja zdravstva in povezanih panog iz Slovenije in tujine. Prepričani smo, da je mednarodna konferenca odlična priložnost za izmenjavo mnenj in izkušenj med udeleženci in ponuja edinstveno priložnost za mreženje in sodelovanje.
 
Vabim Vas, da obiščete spletno stran za več informacij o Konferenci in prijavo POVEZAVA >>>