Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Člane zbornice vabimo, da preverijo pravilnost svojih podatkov, ki jih vodi zbornica, ter javijo morebitne spremembe

30.01.2024 09:08

 

Spoštovani članice in člani zbornice!

Vabimo vas, da preverite svoje osebne podatke, ki jih zbornica vodi v registru zdravnikov, ter javite morebitne spremembe teh podatkov. Zlasti vam svetujemo, da preverite pravilnost vaših podatkov, ki vplivajo na razvrstitev v volilno regijo in volilno enoto (npr. podatek o vaši zaposlitvi, brezposelnosti, upokojitvi in kraju prebivališča).

Pravilnost vaših podatkov lahko preverite preko spletne strani zbornice z vašim uporabniškim imenom in geslom. V primeru, da želite spremeniti vaše podatke, ki vplivajo na razvrstitev v volilno regijo in volilno enoto, spremembo teh podatkov javite na e-naslov volitve2024@zzs-mcs.si. Na tak način bodo spremembe vaših podatkov lahko zabeležene tako v seznamu volivcev posamezne volilne regije in volilne enote, kot tudi v registru zdravnikov. V kolikor bi spremembe javili na drugačen način, le-te ne bodo zabeležene v seznamu volivcev posamezne volilne regije in volilne enote.

Izpostavljamo tudi drugi odstavek 2. člena Izvedbenih navodil za izvedbo volitev predsednika Zdravniške zbornice Slovenije in poslancev skupščine Zdravniške zbornice Slovenije, ki določa:

Volivec, ki je po 17. 12. 2023 spremenil zaposlitev (npr. zaposlitev pri drugem delodajalcu, prehod iz zaposlitve v samozaposlitev oziroma obratno), kraj prebivališča ali spremenil kakšno drugo osebno okoliščino, ki vpliva na to, v katero volilno regijo in volilno enoto spada, nove podatke sporoči Zbornici in predlaga uvrstitev v ustrezno regijo oziroma volilno enoto, pri čemer mora predlog za uvrstitev v ustrezno regijo oziroma volilno enoto volivec sporočiti ge. Maji Benedičič (volitve2024@zzs-mcs.si).

V kolikor ste posamezni člani zbornice po 17. 12. 2023 spremenili kakšno osebno okoliščino, ki vpliva na vašo razvrstitev v volilno regijo in volilno enoto, pri čemer ste spremembo tega podatka sicer javili v register zbornice, vas vabimo, da o tem obvestite še ga. Majo Benedečič na e-naslov: volitve2024@zzs-mcs.si.

 

Rene Male, dr. dent. med.,

predsednik volilne komisije