Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Sklep volilne komisije, vezan na določitev roka za opredelitev za regijo zasebnih zdravnikov Slovenije

19.01.2024 09:51

Člane zbornice, zlasti tiste, ki so zaposleni pri pravnih in fizičnih osebah zasebnega prava, seznanjamo s sklepom volilne komisije št. 53, ki se glasi:

»Sklep št. 53

Izjave članov, zaposlenih pri pravnih in fizičnih osebah zasebnega prava, glede opredelitve za regijo zasebnih zdravnikov Slovenije, ki prispejo na zbornico do 22. 1. 2024 do 12.00, se upoštevajo pri razporejanju le-teh v regijo zasebnih zdravnikov Slovenije.

Izjave članov, zaposlenih pri pravnih in fizičnih osebah zasebnega prava, glede opredelitve za regijo zasebnih zdravnikov Slovenije, ki na zbornico prispejo do 22. 1. 2024 po 12.00, se ne upoštevajo pri razporejanju le-teh v regijo zasebnih zdravnikov Slovenije.

Člane zbornice, ki podajo prepozne izjave, se preko e-pošte seznani s tem sklepom volilne komisije.

Ta sklep se objavi na spletni strani zbornice.«

Sklep se nanaša na možnost opredelitve za regijo zasebnih zdravnikov Slovenije, ki je članom zbornice, zaposlenim pri pravnih in fizičnih osebah zasebnega prava, dana skladno s 15. členom Poslovnika o delu skupščine, izvršilnega odbora ter njunih organov. Več o tem si lahko preberete na sledeči novici: https://www.zdravniskazbornica.si/informacije-publikacije-in-analize/obvestila/2023/12/21/uvrstitev-%C4%8Dlanov-zaposlenih-pri-pravni-ali-fizi%C4%8Dni-osebi-zasebnega-prava-v-regijo-zasebnih-zdravnikov-slovenije.

Rene Male, dr. dent. med.,

predsednik volilne komisije