Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

OBVESTILO - spremembe in dopolnitve Pravilnika o zdravniških licencah

21.11.2023 09:38

V Uradnem listu RS, št. 115/2023 z dne 15. 11. 2023 je bil objavljen Pravilnik o spremembah in dopolnitvah Pravilnika o zdravniških licencah.

Pravilnik bo stopil v veljavo 30. 11. 2023.

Pomembne novosti:

1. SPREMINJA SE ROK, V KATEREM LAHKO ORGANIZATOR VLOŽI PREDLOG ZA OCENO STROKOVNE VSEBINE

Spreminja se dosedanja ureditev, po kateri je moral organizator predlog za oceno strokovne vsebine vložiti najpozneje en mesec (oz. 8 dni) pred začetkom strokovne vsebine. Po novem bo organizator predlog lahko vložil do zaključka izvajanja strokovnih vsebin.  

2. VLOŽITEV INDIVIDUALNEGA PREDLOGA ZA STROKOVNE VSEBINE, KI SO POTEKALE V REPUBLIKI SLOVENIJI

Pravilnik doslej ni dopuščal vložitve individualnega predloga za oceno tistih strokovnih vsebin iz 1. točke prvega odstavka 11. člena tega pravilnika (Izpopolnjevalni programi), ki so potekale v Republiki Sloveniji, po novem pa bo to mogoče storiti za tiste strokovne vsebine, ki so v  Republiki Sloveniji potekale pred 14. majem 2022.

3. Rok, ki ga ima zbornica za obravnavo predloga za oceno strokovne vsebine, se z desetih dviguje na dvajset delovnih dni.