Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

DELAVNICA (2. 10.) Kako do popolne vloge za razpis specializacij?

02.10.2023 00:00

V ponedeljek, 2. oktobra  je potekala izjemno uspešna delavnica na Zdravniški zbornici Slovenije, namenjena kandidatom pri pripravi in oddaji vloge za želeno specializacijo. Na delavnici so udeleženci dobili vpogled v celoten postopek priprave vloge za razpis specializacij. Strokovnjaki iz Zdravniške zbornice so podrobno predstavili obvezna dokazila, ki jih je potrebno priložiti vlogi, kot tudi neobvezna, ki jih je mogoče uveljavljati za dodelitev točk v izbirnem postopku.

Udeleženci so imeli priložnost postavljati vprašanja in pridobiti konkretne nasvete glede pravilne dokumentacije ter ustreznega izpolnjevanja vloge. Prisotni so izrazili zadovoljstvo nad jasnostjo in konkretizacijo informacij, ki so jim bile podane.

Delavnica je bila izjemno dobro sprejeta med udeleženci in je zagotovila pomembno pomoč pri pripravi vlog za specializacijo. Zdravniška zbornica Slovenije se zahvaljuje vsem udeležencem.