Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

(Razstava) Ana Lina Vodušek: Raziskovanja

29.09.2023 11:41

Vljudno vabljeni na otvoritev razstave, ki bo v sredo, 25. 10. 2023, ob 19. uri v Galeriji Zdravniške zbornice Slovenija Domus Medica na Dunajski cesti 162 v Ljubljani.


Ana Lina Vodušek dela zadnjih dvanajst let kot specialistka onkologije in radioterapije na Onkološkem inštitutu v Ljubljani, leta 2015 pa je doktorirala na Medicinski fakulteti UE Ljubljana. Trenutno  deluje na Oddelku za akutno paliativno oskrbo. Od leta 2017 je zaupnica Sindikata za zdravnike in zobozdravnike FIDES OI. 

Leta 2017 je zaključila uvodni študij skupinske analize v Ljubljani ter se decembra 2020 vpisala na študij Skupinskega psihodinamskega organizacijskega konzaltinga v Beogradu. Rada ima delo v skupinah, bodisi kot članica ali kot voditeljica in se na tem področju že več let izobražuje. Svoje znanje na področju psihološke podpore timom v različnih organizacijah želi deliti tudi z zaposlenimi v zdravstvu.
 
Po štiridesetem letu je začela bolj poslušati svoj notranji glas, ki se že od malih nog rad izraža skozi slikanje. V času epidemije je svoja težja čustva, predvsem nemoč, strah, paranojo, jezo in žalost, začela prelivati v barve na papir. Od leta 2022 pa obiskuje tudi tečaj slikarstva v Slikarski šoli za vse generacije pod mentorstvom Ulle Žibert. Skozi študij v Beogradu je ugotovila, da ji slikanje pomaga tudi pri učenju in pri kreativnih delavnicah v sklopu dela s klienti. Predvsem pa v njem uživa, se popolnoma odklopi, najde zatočišče in prostor za svojo ustvarjalnost.