Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Natečaj za izvirno otroško delo

20.09.2023 08:34

ZDRAVNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJE

razpisuje

N A T E Č A J ZA IZVIRNO OTROŠKO LIKOVNO DELO

V LETU 2023

RAZPISANI TEMI:

MOJ(A) OČI/MAMI/DEDEK/BABICA ZDRAVNIK(CA)

MOJ(A) OČI/MAMI/DEDEK/BABICA/ZOBOZDRAVNIK(CA)

Ker vemo, da je med vašimi otroki in vnuki veliko nadarjenih ustvarjalcev, jih prisrčno vabimo k sodelovanju v natečaju. Deset najboljših likovnih del bo žirija nagradila z vstopnicami za ZOO Ljubljana ali Hišo iluzij.  

Natečaj za izvirno otroško likovno delo/risbo razpisuje Zdravniška zbornica Slovenije v sodelovanju z Mladimi zdravniki. Z veseljem pričakujemo izdelke vaših otrok in vnukov, v katerih se kažejo otroške ideje, razmišljanja, iskrenost in ustvarjalni zanos. Želimo vam veselo ustvarjanje!

POMEMBNO:
Razglasitev izbranih del bo predvidoma 15. novembra 2023, žirija pa bo izbor del opravila v tednu pred tem, zato vas prosimo, da spoštujete roke za oddajo, saj del, ki bodo prispela prepozno, ne bomo mogli uvrstiti na razstavo in seznam sodelujočih.

Slike bodo uporabljene v publikacijah Zdravniške zbornice, na družbenih omrežjih in v kampanjah za promocijo  zdravniškega poklica ter drugih projektih Zdravniške zbornice Slovenije (kampanja za preprečevanje nasilja, razumevanje zdravniškega poklica v družbi in podobno).

LIKOVNA DELA

Na natečaju za izvirno otroško likovno delo lahko s svojimi deli (izbira likovne tehnike je svobodna) sodelujejo otroci med 6 in 14 letom.

Likovna dela naj ne presegajo velikosti formata A3.

Likovna dela morajo biti opremljena z naslednjimi čitljivo izpisanimi ali natisnjenimi podatki:

- naslov dela, ime in starost avtorja na prvi strani dela

- polno ime in priimek, naslov in elektronski naslov starša na zadnji strani dela

- željena nagrada (vstopnice za Zoo ali Hišo iluzij)

Vsa likovna dela natečaja, ki bodo pravočasno (in v skladu s tem razpisom oddana) bo pregledala tričlanska komisija ZZS. Rezultati natečaja bodo znani in javno objavljeni. Avtorji nagrajenih del bodo prejeli praktične nagrade, glede na izraženo željo Dnevno vstopnico (otrok in odrasel) za ZOO Ljubljana ali Hišo iluzij.

Rok za oddajo del je 5. november 2023 na naslov:

Zdravniška zbornica Slovenije

Žirija za izbor likovnih prispevkov

Dunajska cesta 162

1000 Ljubljana

Ali poskenirano na mail: pr@zzs-mcs.si

Izdelek mora biti oblikovan izključno za ta natečaj. Po izboru izdelkov ne vračamo, ZZS postane lastnik izdelka in ima pravice tiskanja, distribuiranja in reproduciranja. Prisrčno vabljeni k sodelovanju!

Želimo vam veselo ustvarjanje!

Povezava na Splošna pravila in pogoje sodelovanja >>>