Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

PODALJŠANJE LICENCE - Že imate zbranih dovolj kreditnih točk s področja kakovosti in varnosti v zdravstvu, etike in komunikacije? 

05.09.2023 13:55

Pravilnik o zdravniških licencah, sprejet v letu 2015, v 10. členu določa, da morajo vsi zdravniki in doktorji dentalne medicine za podaljšanje licence poleg ostalih pogojev izkazati, da so v iztekajočem sedemletnem licenčnem obdobju zbrali najmanj 5 kreditnih točk s področja kakovosti in varnosti v zdravstvu, etike in komunikacije.

Zbornica v pričetku meseca septembra 2023 uvaja postopke podaljšanja licenc 600 članov, ki se jim licence iztekajo v mesecu januarju 2024.

Pri kar 220 licencah za njihovo podaljšanje trenutno še ni izkazanega zadostnega števila kreditnih točk s področja kakovosti in varnosti v zdravstvu, etike in komunikacije.

Imetniki teh licenc boste obvestilo o uvedbi postopka in o manjkajočih kreditnih točkah prejeli tudi osebno vročeno po pošti, tistim, ki imate odprt varen elektronski predal, pa na vaš VEP naslov.

Vse članstvo pa ob tem ponovno prosimo, da preveri svoje stanje zbranih kreditnih točk s področja kakovosti in varnosti v zdravstvu, etike in komunikacije.

Datum podelitve oz. zadnjega podaljšanja vaše licence ter število zbranih kreditnih točk po kategorijah lahko preverite v svojem osebnem profilu.

V primeru težav pri dostopu do osebnega profila, se prosimo obrnite na elektronski naslov: podpora@zzs-mcs.si.

Zbornica svojim članom nudi pester program izobraževanj s področja kakovosti in varnosti v zdravstvu, etike in komunikacije, ki ga najdete tukaj: www.domusmedica.si