Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Javni poziv za imenovanje koordinatorja za sekundariat

10.07.2023 08:16

Zdravniška zbornica Slovenije z dnem 10. 7. 2023 objavlja Javni poziv za imenovanje koordinatorja za sekundariat.

Na javni poziv za imenovanje koordinatorja za sekundariat se skladno z določili Pravilnika o vsebini in poteku pripravništva in sekundariata ter strokovnem izpitu doktorjev dentalne medicine in zdravnikov (Uradni list RS, št. 76/22) lahko prijavijo kandidati, ki:

  • imajo najmanj tri leta delovnih izkušenj kot nadzorni mentorji,
  • so v trenutnem licenčnem obdobju za namen podaljšanja licence zbrali povprečno najmanj 30 kreditnih točk letno,
  • so zaposleni pri pooblaščenem izvajalcu, kjer se izvaja sekundariat.

     

    Tretji odstavek 10. člena pravilnika določa, da mandat koordinatorja za sekundariat traja pet let, z možnostjo ponovnega imenovanja. Naloge koordinatorja so določene v pravilniku.

    Kandidati morajo vlogi priložiti svoj življenjepis.

    Pisne vloge z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite na e-naslov Zdravniške zbornice Slovenije: gp.zzs@zzs-mcs.si, do vključno 10. avgusta 2023 (rok za oddajo vlog), pri čemer naj se zadeva elektronskega sporočila glasi: »»SEKUNDARIAT - JAVNI POZIV««. Vloga je pravočasna, če prispe na prej navedeni elektronski naslov najpozneje zadnji dan razpisnega roka (do vključno 10. avgusta 2023 do 23:59).


    Izbor med prijavljenimi kandidati, ki bodo izpolnjevali pogoje, bo opravila komisija, ki jo sestavljajo predsednica Sveta za izobraževanje in usposabljanje zdravnikov, predsednik Komisije za podiplomsko usposabljanje in predsednica Zdravniške zbornice Slovenije.