Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Prva mednarodna šola urgentnih veščin za študente medicine

22.05.2023 09:11

V Ljubljani je od četrtka do nedelje potekala prva mednarodna šola urgentnih veščin za študente medicine (ITSL) v sodelovanju vodilnih organizacije iz zdravstva ter zaščite in reševanja. Program je potekal na Medicinski Fakulteti Univerze v Ljubljani in Gasilski brigadi Ljubljana, zaključno ocenjevanje je v nedeljo potekalo po celotnem območju mestnega jedra Ljubljane na osmih točkah. Sodelovalo je 48 študentov iz Bolgarije, Bosne in Hercegovine, Češke Republike, Črne gore, Estonije, Grčije, Italije, Kanade, Libanona, Litve, Portugalske, Srbije, Sudana, Turčije in Slovenije.

Več informacij: https://www.facebook.com/ITSLjubljana/


ZAHVALA ORGANIZATORJEV ZDRAVNIŠKI ZBORNICI SLOVENIJE

Spoštovani!


včeraj se je uspešno končala prva Mednarodna šole urgentnih veščin International Trauma School of Ljubljana (ITSL) - presegla pa je vse naša najboljša pričakovanja. Glede na evalvacijo je bila šola izjemno dobro sprejeta pri vseh udeležencih, ki smo jih imeli kar iz 14 različnih držav. Prav vsi so nad naučenimi veščinami navdušeni, povprečna končna ocena dogodka pa je kar 9,5!

V imenu organizacijskega odbora bi se vam iskreno zahvalil za izkazano podporo, ki ste jo namenili dogodku. Brez vašega doprinosa ITSL ne bi mogla biti tako uspešna in prav vsi smo vam za to iz srca hvaležni! 

Verjamemo, da smo skupaj naredili nekaj dobrega tako za slovenske kot tuje študente medicine, znanje in izkušnjo pa smo tako ponesli na vse kotičke sveta!

V upanju, da bomo lahko tudi v bodoče tako uspešno sodelovali vas lepo pozdravljam!
Boris Podobnik
-- 
Boris Podobnik
Koordinator ITSL 2023
ITSL 2023 Chair