Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

(OPOZORILO NA LAŽNE OBJAVE) Zlorabljeno ime in fotografija zdravnika dr. Maria Fafangla

08.05.2023 11:51
Dr. Mario Fafangel opozarja, da v navedenem intervjuju ni nikoli sodeloval, niti se ni nikoli izrekel ali na kakršen koli drug način opredelil do izdelka, ki se promovira na takšen način. "Če ni govora o epidemiologiji, videoigrah ali Zvezdnih Stezah: NISEM JAZ. Gre za zlorabo imena. Lepo bi bilo, da tisti, ki s takšnimi potezami zavajajo ljudi, zanje tudi odgovarjajo," je zapisal dr. Fafangel.

 

Tržni inšpektorat RS je že pred časom opozoril na previdnost pri naročanju navedenega izdelka, saj obstaja velika verjetnost, da gre za spletno prevaro, pri čemer je izredno težko oziroma praktično nemogoče ugotoviti, kdo stoji za njo.

Naj na tem mestu še enkrat opozorimo na previdnost pri nakupovanju preko spletnih strani, na katerih ni mogoče najti podatkov o podjetju in na katerih ni objavljenih kontaktnih podatkov, ampak zgolj obrazec za sporočila. Več o tem, kaj vse je potrebno preveriti, predno se odločite za nakup preko spleta, pa si lahko preberete tudi na spletnih straneh »Varni na internetu«.

Celotno opozorilo inšpektorata >>>

Zdravniška zborncia Slovenije je o zlorabi obvestila vse pristojne organe in prosila za pojasnila glede ukrepanja.