Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Končno stanje prijav na 1. rok Prvega javnega razpisa specializacij zdravnikov 2023

04.05.2023 13:46

Zdravniška zbornica Slovenije je dne 4. 5. 2023 objavila končno stanje prijav na Prvi javni razpis specializacij zdravnikov 2023 za posamezne izvajalce in za območje celotne države. Za vsa nezasedena mesta je razpis ostal odprt. Naslednji odprti razpis se zaključi 9. 6. 2023.

Na specializacijo iz družinske medicine se je za območje celotne države (tj. nacionalni nivo) prijavilo 14 kandidatov na 13 razpisanih mest, za posamezne izvajalce pa se je prijavilo 13 kandidatov na 87 razpisanih mest. Na isti rok se je lanskem letu prijavilo 23 kandidatov. 

Na specializacijo iz ginekologije in porodništva se je za območje celotne države prijavilo 12 kandidatov na 9 razpisanih mest. Na isti rok se je v lanskem letu prijavilo 19 kandidatov. 

Na specializacijo iz pediatrije se je za območje celotne države prijavilo 17 kandidatov na 12 razpisanih mest, za posamezne izvajalce pa so se prijavili 4 kandidati na 12 razpisanih mest. Na isti rok se je v lanskem letu prijavilo 10 kanidatov. 

Na specializacijo iz urgnetne medicine so se za posamezne izvajalce prijavili 3 kandidati na 14 razpisanih mest.

Končno stanje vseh prijav na vse razpisane specializacije pa je dostopno na spletni stani Zbornice.