Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Obvestilo o dopolnjeni Prijavnici za specialistični izpit

22.03.2023 14:03

Skladno z določili Pravilnika o vrstah, vsebini, trajanju in poteku specializacij zdravnikov (Uradni list RS, št. 22/18, 187/20 in 87/21) se pri specializacijah, kjer je v vsebini kot del specialističnega izpita predvideno opravljanje evropskega izpita, ki ga specializant opravlja v okviru Evropskega združenja zdravnikov specialistov (UEMS) ali drugega ustreznega evropskega združenja, ta prizna kot teoretični del izpita.

Ker se zlasti v prenovljene oziroma nove vsebine specializacij vključuje možnost opravljanja evropskega izpita, vas obveščamo, da smo s tem namenom dopolnili Prijavnico za specialistični izpit z rubriko »Opravljen evropski izpit v okviru UEMS ali drugega ustreznega evropskega združenja«. Ko se boste specializanti prijavili na specialistični izpit, na prijavnici ustrezno označite ali ste evropski izpit v okviru UEMS ali drugega ustreznega evropskega združenja opravili ali ne. V kolikor ste izpit opravili, prosimo, da na prijavnico navedete še datum opravljenega izpita.

Dopolnjena Prijavnica za specialistični izpit se nahaja na naslednji povezavi: https://www.zdravniskazbornica.si/karierni-razvoj/specializacije/potek-in-navodila-za-opravljanje-specializacij

Prijavnico za specialistični izpit pa lahko po novem oddate tudi preko varnega elektronskega predala. Prijavnica in vse ključne informacije glede oddaje vlog preko varnega elektronskega predala so dostopne na tej povezavi: https://www.zdravniskazbornica.si/vodstvo/e-poslovanje-zbornice/varni-elektronski-predal---vep

 

Oddelek za specializacije