Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Spoštovani kolega Ravnikar, dragi Rok, hvala za vso energijo, voljo in znanje.

20.03.2023 08:43

Predsednik odbora za osnovno zdravstvo Rok Ravnikar je prejel naziv zdravnik leta po izboru Združenja zdravnikov družinske medicine. 

Rok Ravnikar ni samo predan in požrtvovalen zdravnik družinske medicine, ampak eden najbolj izstopajočih mladih zdravnikov svoje generacije. Brezkompromisno in pokončno zastopa stališča naše stroke, s kulturnim, a neizprosnim dialogom. V iskanju rešitev izkazuje tankočuten posluh za vse udeležence in upošteva mnenja svojih sogovornikov. V svojih javnih nastopih zelo jasno postavlja bolnika v center zdravstvenega sistema, obenem pa prikazuje izzive družinske medicine na vsem razumljiv in dostopen način. Ne samo v času pandemije, ampak tudi po njej izkazuje visoko moralno-etično držo in odločno zarisuje podobo družinske medicine na paleto specialnosti v našem zdravstvenem sistemu. Od leta 2020 vodi Odbor za osnovno zdravstvo pri ZZS in je član pred kratkim ustanovljenega Strateškega sveta za zdravstvo. 

Spoštovani kolega Ravnikar, dragi Rok, 

hvala za vso energijo, voljo in znanje.

Velik pozdrav in zahvala tvojim domačim za podporo tvojim aktivnostim.