Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Člani zbornice nadaljujemo s podporo otrokom Ukrajine

07.11.2022 13:34

Člani Zdravniške zbornice Slovenije so v sodelovanju z Ustanovo za pomoč ogroženim »Državljani sveta « prispevali dodatnih 4.000 evrov za ureditev kotička za pisanje domačih nalog in za učenje ter delno pomagali opremiti pomožno igralnico za ukrajinske otroke, ki so nameščeni v Sloveniji. 

S 1. septembrom sta dva otroka iz sirotišnice začela obiskovati 1. razred. Ker so bili do sedaj vsi otroci ves čas bivanja le v enem velikem prostoru (pregrajenem na polovico – na spalni del in na bivalni del), je bila sprejeta odločitev, da se v jedilnici, ki je v drugem prostoru, uredi ločena dela za šolsko delo v popoldanskem času. 

Danes so nas razveselile fotografije in informacije, da je mali projekt uresničen. 

Spoštovani,

 z veseljem sporočamo, da smo zaključili z nabavo in montažo pohištva, ki smo ga kupili z vašo donacijo.

Večina pohištva (razen posteljic) je montirana v jedilnici, ki se v času, ko ni obrokov, spremeni v rezervno igralnico (za manjšo skupino otrok) ali pa pisarno, kjer osnovnošolca pišeta domačo nalogo, kateri od otrok prelista knjigico…

V imenu ukrajinskih otrok, njihovega osebja, slovenskega podpornega osebja in v svojem imenu se iskreno zahvaljujemo za vašo donacijo.

Želimo vam lepe jesenske dni.

Cvetka Kernel, koordinatorica projekta nastanitve otrok iz Ukrajine v SGLŠ Postojna

V ZZS in Ustanovi Državljani sveta se zahvaljujemo SGLŠ Postojna za izpeljavo projekta ter vsem članom za zaupanje in sodelovanje.