Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

JAVNI POZIV za imenovanje članov izpitnih komisij za strokovni izpit

02.11.2022 08:42
JAVNI POZIV za imenovanje članov izpitnih komisij za strokovni izpit za poklic zdravnik in za poklic doktor dentalne medicine

Zdravniška zbornica Slovenije danes, 2. 11. 2022, objavlja javni poziv za imenovanje članov izpitnih komisij za strokovni izpit za poklic zdravnik in za poklic doktor dentalne medicine.

Vsebina: OSNOVE KAKOVOSTI IN VARNOSTI V ZDRAVSTVU
a) Za člana izpitne komisije za poklic zdravnik za vsebino osnove kakovosti in varnosti v zdravstvu se lahko prijavi zdravnik specialist z najmanj petimi leti delovnih izkušenj s področja kakovosti in varnosti.
b) Za člana izpitne komisije za poklic doktor dentalne medicine za vsebino osnove kakovosti in varnosti v zdravstvu se lahko prijavi doktor dentalne medicine z najmanj petimi leti delovnih izkušenj s področja kakovosti in varnosti.

Kandidati morajo vlogi priložiti:
• svoj življenjepis,
• dokazilo o izpolnjevanju zahtevanih delovnih izkušenj.

Pisne vloge z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite na e-naslov zbornice: gp.zzs@zzs-mcs.si

Rok za oddajo vloge: do vključno 30. 11. 2022.
Vloga je pravočasna, če prispe na zbornico najpozneje zadnji dan roka.

Preverjanje izpolnjevanja zahtevanih pogojev za imenovanje za člane izpitnih komisij za strokovni izpit vsebino osnove kakovosti in varnosti v zdravstvu preverja izbirna komisija v sestavi: predsednik odbora za zobozdravstvo, podpredsednik zbornice, generalni sekretar zbornice in vodja oddelka za pravne zadeve zbornice. 
Na predlog izbirne komisije bo izvršilni odbor zbornice s sklepom razširil nabor članov izpitnih komisij za strokovni izpit. Izmed nabora članov bo zbornica določila sestavo izpitne komisije za vsak posamezni strokovni izpit.