Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Slovesna podelitev specialističnih listin

13.10.2022 14:17

V sredo popoldne je bilo v Modri dvorani ponovno zelo slovesno in živahno. Potekala je letos že tretja podelitev specialističnih listin, ki jih je tokrat prejelo 56 zdravnikov in zobozdravnikov.

Prejemniki so se udeležili dogodka skupaj s svojimi družinami in prijatelji. Zelo živahno pa je bilo tokrat tudi zato, ker je bilo v dvorani še več otrok kot običajno, ki so se skupaj s svojimi straši zdravniki in zdravnicami udeležili tega pomembnega mejnika v življenju vsakega zdravnika.

Iskrene čestitke vsem prejemnikom!

V novembru bomo pripravili še dve slovesni podelitvi. Vsi, ki ste specialistični izpit že opravili, za dogodek, na katerega ste vabljeni, prejmete posebno vabilo tako po pošti kot tudi po e-pošti. Še vedno je namreč kar nekaj časovnega zamika, saj se v času covida slovesni dogodki niso izvajali, zato so letošnji dogodki še za prejemnike listin, ki so specialistični izpit opravili lani in v začetku letošnjega leta.

 
V kratkem bo na straneh zbornice objavljena tudi fotogalerija.