Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Dan odprtih vrat zobozdravniških ambulant

07.09.2022 13:03

10. oktobra bo potekala akcija ozaveščanja prebivalcev, kjer bodo vključene ambulante pacientom ponudile kratek posvet o njihovem ustnem zdravju in težavah, ki jih imajo. Posveti bodo potekali izven ordinacijskega časa. 

Akcija je namenjena predvsem tistim pacientom, ki nimajo zobozdravnika ali pa ga že dolgo niso obiskali. Storitve se v času akcije ne bodo izvajale. Prav tako sodelovanje v akciji ne pomeni, da bi bila ordinacija obvezana, da te paciente kasneje tudi sprejme v obravnavo.    

Če želite sodelovati v akciji, se še vedno lahko pridružite tako, da izpolnete obrazec za vzpostavitev aplikacije Gospodar zdravja za naročanje. Obrazec morajo izpolniti tudi vsi tisti, ki so že podali interes za sodelovanje v prijavnem vprašalniku. Obrazec je dostopen tukaj >>>

Obrazce nam posredujete na e-naslov dogodki@zzs-mcs.si. Navedite prosim tudi ali bo posvet s pacientom trajal 15 ali 30 minut. 

Naročanje na termine v vsaki ambulanti bo potekalo preko sistema za naročanje. Podjetje Gospodar zdravja bo predstavilo rešitev e-naročanja, to je enotno vstopno stran za paciente, preko katere bo potekalo naročanje, da se izognemo temu, da bi bile zaradi akcije vaše ordinacije preobremenjene s klici.