Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Zdravniški orkester Camerata medica v svoje vrste vabi nove člane

25.08.2022 13:04

Spoštovani zdravniki in zdravnice, zobozdravniki in zobozdravnice,

Zdravniški orkester CAMERATA MEDICA združuje zdravnike, zobodravnike, študente medicine in druge zdravstvene delavce ter somišljenike, ki gojimo pristno ljubezen do glasbe in orkestrske igre.

V novi sezoni k sodelovanju vabimo nove člane orkestra: violine, violončela in viole. Pridružite se nam lahko kar na vajah, ki jih imamo ob torkih v prostorih medicinskega centra Iatros. (Več informacij lahko dobite pri predsednici zbora Andreji Popit popitandreja@gmail.com ).

Orkester je v 30-letnem delovanju pridobil precej koncertnih izkušenj, saj že vsa ta leta  sodeluje na pomembnejših javnih prireditvah, ki so povezane z medicinsko stroko (zaključek Plečnikovih dni), kot tudi na dobrodelnih prireditvah in samostojnih koncertih, ki jih redno prireja (Božično-novoletni koncert in Zaključni koncert na Zdravniški zbornici, koncert v Polhograjski graščini, večeri v atriju v Celju).

Letos je izšla nova zgoščenka, prava glasbena poslastica, ki je bila posneta v studiu RTV Slovenija. Za odlične priredbe, kot tudi odlično vodenje orkestra, smo hvaležni dirigentu prof. Avseneku, ki orkester vodi od leta 2011.

Večinoma nastopamo v godalni zasedbi, na koncertih pa pogosto sodeluje tudi s solisti in zbori.

Se vidimo na vajah! Zdravniški orkester CAMERATA MEDICA