Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Občina Dol pri Ljubljani je ambulantama zdravnic Valerije Rus in Anje Černe podelila priznanji ze delo v času epidemije

29.03.2022 07:36
Dr. Valerija Rus je za svoje delo prejemnica plakete občine Dol pri Ljubljani za preteklo leto. Njena ambulanta v Dolskem, ki vključuje tudi sestro Matejo Baraga, pa še priznanje župana. Ob obisku nam je povedala: »Štejem si v čast, to razumem kot izraz zadovoljstva z delom ambulante. Takoj, ko so me obvestili o kandidaturi, sem pomislila, da si sestra zasluži ravno tolikšno priznanje, ker je delo tako kompleksno in zahtevno, da zdravnik sam res ne more vsega napraviti.« 

»Zelo lepo je, da se občina zaveda in pritrjuje, da je za nami zelo unikatno obdobje, z dodatnimi obremenitvami in celim novim poglavjem bolezni, ki je dodatno povečal obseg dela," je ob podelitvi priznanja povedala druga prejemnica zdravnica Anja Černe. 

V Zdravniški zbornici se pridružujemo čestitkam in hkrati pozdravljamo izkazano spoštovanje do obremenitev zdravnic in medicinskih sester v času epidemije.