Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Med desetimi kandidati za Delovo osebnost leta 2021 so trije zdravniki

07.12.2021 10:56

Pogum, trma in boj za pravo stvar. To pooseblja deseterica nominirancev za Delovo osebnost leta 2021  po izboru uredništva časopisne hiše Delo.

In kot so ob tem še zapisali na Delu: "Ni bilo težko najti deseterice takih ljudi, na katere smo kot narod lahko ponosni.« Njihove zgodbe bodo predstavili v prihodnjih dveh tednih.

Med deseterico so tokrat kar trije zdravniki: prof. dr. Alojz Ihan, specialist klinične mikrobiologije, predstojnik Katedre za mikrobiologijo in imunologijo na Medicinski fakulteti v Ljubljani, prof. dr. Samo Zver, specialist hematologije, predstojnik Kliničnega oddelka za hematologijo na UKC Ljubljana in izr. prof. dr. Matjaž Jereb, dr. med., specialist infektologije in intenzivne medicine, vodje oddelka intenzivne terapije Infekcijske klinike UKC Ljubljana.

Delova osebnost leta 2021 nominacije

Za deset nominirancev boste lahko oddali svoj glas na spletnem glasovanju, ki bo potekalo med 18. in 26. decembrom. Potem bo uredništvo skupaj s prejetimi glasovi določilo zmagovalca. Razglasitev Delove osebnosti bo 6. januarja zvečer.