Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Obvestilo glavnim mentorjem in pooblaščenim ustanovam za zdravniške specializacije

10.09.2021 14:06

Spoštovani glavni mentorji, pooblaščene ustanove,

v mesecu decembru 2021 in v začetku leta 2022 bo večjemu številu glavnih mentorjev za zdravniške specializacije poteklo imenovanje.

Vabimo vas, da na intranetni strani Zdravniške zbornice (prijava z uporabniškim imenom in geslom) preverite, do kdaj velja vaše trenutno imenovanje za glavnega mentorja in če vam le-to morda poteče v mesecu decembru 2021 ali v začetku leta 2022, da pravočasno (vsaj 2 meseca pred potekom) poskrbite za oddajo vloge. Pred oddajo vloge pa preverite, če izpolnjujete pogoje za imenovanje glavnega mentorja. Pogoji za imenovanje so navedeni v vlogi.

Vlogo za imenovanje oz. podaljšanje mentorstva izpolnita pooblaščena ustanova in glavni mentor. Vlogo najdete na tej povezavi >>>

Glavni mentor je imenovan z odločbo Zdravniške zbornice Slovenije, za obdobje 10 let.

Za glavnega mentorja so lahko imenovani le zdravniki, ki se v prihodnjih letih (odvisno od trajanja posamezne specializacije) ne bodo upokojili.