Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Obvestilo glavnim mentorjem in pooblaščenim ustanovam za zdravniške specializacije

10.09.2021 14:06

Spoštovani glavni mentorji, pooblaščene ustanove,

v mesecu decembru 2021 in v začetku leta 2022 bo večjemu številu glavnih mentorjev za zdravniške specializacije poteklo imenovanje.

Vabimo vas, da na intranetni strani Zdravniške zbornice (prijava z uporabniškim imenom in geslom) preverite, do kdaj velja vaše trenutno imenovanje za glavnega mentorja in če vam le-to morda poteče v mesecu decembru 2021 ali v začetku leta 2022, da pravočasno (vsaj 2 meseca pred potekom) poskrbite za oddajo vloge. Pred oddajo vloge pa preverite, če izpolnjujete pogoje za imenovanje glavnega mentorja. Pogoji za imenovanje so navedeni v vlogi.

Vlogo za imenovanje oz. podaljšanje mentorstva izpolnita pooblaščena ustanova in glavni mentor. Vlogo najdete na tej povezavi >>>

Glavni mentor je imenovan z odločbo Zdravniške zbornice Slovenije, za obdobje 10 let.

Za glavnega mentorja so lahko imenovani le zdravniki, ki se v prihodnjih letih (odvisno od trajanja posamezne specializacije) ne bodo upokojili.