Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Prof. dr. Tadeja Battelina o pomenu cepljenja za tiste, ki se sami ne morejo cepit

14.07.2021 08:57
Predstojnik Kliničnega oddelka za endokrinologijo, diabetes in presnovne bolezni prof. dr. Tadej Battelino, dr. med. je podal izjavo o pomenu cepljenja za tiste, ki se sami ne morejo cepit. 

"Dragi Ljudje,
moje ime je Tadej Battelino. V svojem poklicnem življenju se srečujem s težko kronično bolnimi otroci, mladostnicami in mladostniki, mladimi odraslimi in njihovimi družinami.
Lepo vas prosim, cepite se. S tem boste zaščitili sebe pred covid-19, predvsem pa boste pomagali zaščititi tiste težko bolne ljudi, ki se zaradi naravi svoje bolezni ne morejo in svojo varnost lahko zaupajo samo vam, če ste dvakrat cepljeni.
Prosim vas, pomagajte nam preprečiti jesenski val covid-19. Cepite se, cepiva so sedaj razumno varna, predvsem pa znamo prepoznati stranske učinke in jih pravočasno zdraviti. Če boste z nami in boste dvakrat cepljeni, boste jeseni pomagali preprečiti številne nedolžne žrtve.
 
Najlepša vam hvala."

Celotna izjava je dostopna tukaj

UKC Ljubljana