Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Prvi javni razpis specializacij zdravnikov 2021 se z dnem 9. 7. 2021 zapre!

07.07.2021 16:20

S strani Ministrstva za zdravje smo prejeli informacijo, da naj bi bil jesenski razpis specializacij s področja medicine in dentalne medicine objavljen predvidoma v začetku meseca septembra 2021.

Drugi odstavek a18.a člena Zakona o zdravniški službi določa, da ostane za razpisana mesta specializacij, ki so ostala nezasedena, javni razpis odprt do popolnitve prostih mest, vendar največ do 30 dni pred objavo novega javnega razpisa. Na podlagi navedenega se bosta Prvi javni razpis specializacij zdravnikov 2021 za posamezne izvajalce in za območje celotne države ter Prvi javni razpis specializacij zdravnikov 2021 za posamezna specialistična področja z znanim plačnikom dne 9. 7. 2021 zaprla.

Kandidate, ki ste zainteresirani za prijavo na specializacijo v okviru trenutno odprtega razpisa specializacij, obveščamo, da so prijave mogoče le še do vključno petka, 9. 7. 2021.