Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Na javni razpis specializacij s področja medicine se je prijavilo 214 kandidatov

23.04.2021 14:42

Na Zdravniški zbornici Slovenije je 20. 4. 2021 potekalo odpiranje vlog, ki so prispele na prvi javni razpis specializacij s področja medicine in s področja dentalne medicine. Za potrebe mreže javne zdravstvene službe je bilo skupno razpisanih 258 specializacij s področja medicine, od tega 91 specializacij za območje celotne države in 167 specializacij za posamezne izvajalce.

Na javni razpis specializacij s področja medicine se je prijavilo 214 kandidatov, od tega 210 kandidatov na javni razpis specializacij za posamezne izvajalce in za območje celotne države in 4 kandidati na javni razpis specializacij za znanega plačnika.

Za potrebe mreže javne zdravstvene službe je bilo skupno razpisanih 258 specializacij s področja medicine, od tega 91 specializacij za območje celotne države in 167 specializacij za posamezne izvajalce.

Pred iztekom roka za prenos vlog je tako na voljo še 125 specializacij.

Za potrebe mreže javne zdravstvene službe je bilo skupno razpisanih 8 specializacij s področja dentalne medicine, od tega 3 specializacije za območje celotne države in 5 specializacij za posamezne izvajalce. Na javni razpis specializacij s področja dentalne medicine za posamezne izvajalce in za območje celotne države se je prijavilo 25 kandidatov.

Kandidati, ki so se v predpisanem roku prijavili na razpis (tj. do 16. 4. 2021), vendar želijo kandidirati za drugo razpisano specializacijo, lahko prenesejo svojo prijavo na katerokoli drugo razpisano specializacijo do vključno 24. 4. 2021.

Stanje zasedenosti mest po posameznih specializacijah si kandidati lahko pogledajo na tej spletni povezavi >>>Prenos prijave je možen z izpolnitvijo obrazca »Prenos vloge za odobritev specializacije«, ki je na voljo na zbornici ali njenih spletnih straneh. Kandidati naj bodo pozorni na morebitno potrebo po novi izjavi za izvajalca oziroma nacionalni razpis, ki mora biti posredovana v izvirniku. Šteje se, da je obrazec za prenos prijave oddan v roku, če je priporočeno oddan po pošti do vključno 24. 4. 2021.