Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Nadomestne volitve v volilni enoti LO1+LO5 ljubljanske regije osnovnega zdravstva

01.04.2021 11:10

Člane obveščamo, da bodo 29. aprila 2021 potekale nadomestne volitve v volilni enoti LO1+LO5 ljubljanske regije osnovnega zdravstva.

Razpis nadomestnih volitev in sklic volilnega zbora sta objavljena v reviji ISIS, pri tem pa člane obveščamo, da zaradi prepovedi zbiranja volilni zbor ne bo potekal s fizično prisotnostjo v modri dvorani, kot je navedeno v reviji ISIS.

Volilni zbor bo tako izveden korespondenčno na način, da član, ki bi želel kandidirati za poslanca skupščine, sam zbere 10 podpisov volivcev iz volilne enote LO1+LO5 in jih najpozneje do 7. 4. 2021 pošlje volilni komisiji po e-pošti (kot skene) na naslov tilen.majnik@zzs-mcs.si oziroma po navadni pošti na naslov Dunajska cesta 162, 1000 Ljubljana tako, da na zbornico pridejo najpozneje 7. 4. 2021. Izpolniti je potrebno izjavo o predlogu kandidature in soglasje h kandidaturi.

Podrobneje so vsa volilna opravila opredeljena v izvedbenih navodilih, ki je sprejela volilna komisija.

Vsem volivcem, uvrščenim v volilno enoto LO1+LO5 bomo jutri, 2. 4. 2021 poslali tudi e-poštno sporočilo z vsemi informacijami glede izvedbe nadomestnih volitev.