Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Nadomestne volitve v volilni enoti LO1+LO5 ljubljanske regije osnovnega zdravstva

01.04.2021 11:10

Člane obveščamo, da bodo 29. aprila 2021 potekale nadomestne volitve v volilni enoti LO1+LO5 ljubljanske regije osnovnega zdravstva.

Razpis nadomestnih volitev in sklic volilnega zbora sta objavljena v reviji ISIS, pri tem pa člane obveščamo, da zaradi prepovedi zbiranja volilni zbor ne bo potekal s fizično prisotnostjo v modri dvorani, kot je navedeno v reviji ISIS.

Volilni zbor bo tako izveden korespondenčno na način, da član, ki bi želel kandidirati za poslanca skupščine, sam zbere 10 podpisov volivcev iz volilne enote LO1+LO5 in jih najpozneje do 7. 4. 2021 pošlje volilni komisiji po e-pošti (kot skene) na naslov tilen.majnik@zzs-mcs.si oziroma po navadni pošti na naslov Dunajska cesta 162, 1000 Ljubljana tako, da na zbornico pridejo najpozneje 7. 4. 2021. Izpolniti je potrebno izjavo o predlogu kandidature in soglasje h kandidaturi.

Podrobneje so vsa volilna opravila opredeljena v izvedbenih navodilih, ki je sprejela volilna komisija.

Vsem volivcem, uvrščenim v volilno enoto LO1+LO5 bomo jutri, 2. 4. 2021 poslali tudi e-poštno sporočilo z vsemi informacijami glede izvedbe nadomestnih volitev.