Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Vodstvene kompetence za zdravnike in zobozdravnike ​

18.03.2021 12:25

Minuli petek, 12. 3. 2021, je usposabljanje iz Vodstvenih kompetenc za zdravnike in zobozdravnike začela že 4. generacija slušateljev.

Udeležence je ob začetku nagovorila predsednica Zdravniške zbornice Slovenije prof. dr. Bojana Beović, ki je poudarila, da so izobraževanja za vodenje za zdravnike izjemno pomembna. Po njenih  izkušnjah je namreč prav ta kombinacija zdravniškega poslanstva in znanja iz vodenja tista, ki omogoča dobro odločanje in vodenje zdravstvenih ustanov.

Izobraževalni program je pripravil in ga vsa leta izvaja Zavod za razvoj zdravstvenega managementa (ZRZM) v sodelovanju z Zdravniško zbornico Slovenije. Predavatelji so priznani univerzitetni profesorji in drugi strokovnjaki s področij, ki so sestavni del vodstvenih kompetenc.

Letos je program posebej prilagojen razmeram epidemije in predavanja trenutno potekajo v obliki spletnih seminarjev enkrat na mesec.

Program se z 2. modulom nadaljuje 16. in 17. 4. (ter 19. 4. 2021 v primeru spletnega seminarja) z vsebinami o ekonomiki zdravstva.

Vse zdravnike in zobozdravnike, ki bi se morda želeli priključiti programu, obveščamo, da je na voljo še nekaj mest. Do zapolnitve mest je mogoča vključitev tako na zgolj posamezen modul ali module kot tudi še na celoten program.

 

Več informacij >>>> in prijavnica >>>