Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

POMEMBNO: Rok za priznanje naziva na podlagi dela za specializaciji iz žilne kirurgije ter alergologije in klinične imunologije (odrasli) se izteka

04.01.2021 15:57

Specializacija iz žilne kirurgije ter specializacija iz alergologije in klinične imunologije (odrasli) je pričela veljati 1. 5. 2018.

Rok za vložitev vloge za priznanje naziva na podlagi dela za žilno kirurgijo ter tudi za  alergologijo in klinično imunologijo (odrasli) se izteče 30. 4. 2021. Rok je prekluziven, saj ga določa Zakon o zdravniški službi in ga ni mogoče podaljšati.

Nova vsebina specializacije iz žilne kirurgije je pričela veljati 1. 1. 2021. 

Vljudno vabimo vse, ki bi želeli pridobiti naziv specialista žilne kirurgije ali  specialista alergologije in klinične imunologije (odrasli), da to storijo najkasneje 30. 4. 2021.

Postopek najdete tu: https://www.zdravniskazbornica.si/karierni-razvoj/specializacije/priznanje-naziva-na-podlagi-dela. Dodatne informacije na naslovu: sonja.kocar@zzs-mcs.si

Oddelek za specializacije