Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Sklepi Volilne komisije Zdravniške zbornice Slovenije

14.12.2020 16:43

Zdravniška zbornica Slovenije objavlja aktualna sklepa Volilne komisije: 

Sklep št. 39:

1. Ravnanja, očitana kandidatki za predsednico zbornice prof. dr. Bojane Beović, dr. med., ne predstavljajo kršitve Kodeksa zdravniške etike in s tem niso v nasprotju s 27. členom Poslovnika o delu skupščine, izvršilnega odbora ter njunih organov.

2. Ta sklep se kot obvestilo objavi na spletni strani Zdravniške zbornice Slovenije.

GLASOVANJE: 3 – ZA, 1 – PROTI, 1 član ni glasoval.

 

Sklep št. 42:

1. Druga točka sklepa št. 26 volilne komisije se spremeni tako, da se glasi:
"Glasovanje poteka do 15. 12. 2020 do 17.00 ure, ko bo volilna komisija pričela s štetjem vseh glasov, ki bodo na zbornico prispeli do tega dne do 17.00. Glasovi, ki bodo na zbornico prispeli po tem roku, kot prepozni ne bodo upoštevani."

2. Informacija o podaljšanju roka za oddajo glasovnice se objavi kot obvestilo na zbornični spletni strani in kot posebna objava v zavihku volitve 2020.

GLASOVANJE: 3 – ZA, 0 – PROTI, glasovali so vsi člani.*

Sklep št. 43:

V imenu volilne komisije se na zbornični spletni strani kot obvestilo objavi sporočilo volivcem, da volitve kljub kroženju vseh informacij glede morebitnih kršitev nemoteno in neokrnjeno potekajo dalje in da bo o morebitnih pritožbah odločala skupščina po ustaljenih pravnih poteh, zaradi česar se člane ponovno poziva k udeležbi na volitvah in glasovanju po svoji vesti.

GLASOVANJE: 3 – ZA, 0 – PROTI, glasovali so vsi člani.*

*Sklep je bil na glasovanje dan po odstopu Cirila Trčka, dr. med., in Sebastjana Ašenbergerja, dr. med, dne 13. 12. 2020.