Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Sklepi Volilne komisije Zdravniške zbornice Slovenije

14.12.2020 16:43

Zdravniška zbornica Slovenije objavlja aktualna sklepa Volilne komisije: 

Sklep št. 39:

1. Ravnanja, očitana kandidatki za predsednico zbornice prof. dr. Bojane Beović, dr. med., ne predstavljajo kršitve Kodeksa zdravniške etike in s tem niso v nasprotju s 27. členom Poslovnika o delu skupščine, izvršilnega odbora ter njunih organov.

2. Ta sklep se kot obvestilo objavi na spletni strani Zdravniške zbornice Slovenije.

GLASOVANJE: 3 – ZA, 1 – PROTI, 1 član ni glasoval.

 

Sklep št. 42:

1. Druga točka sklepa št. 26 volilne komisije se spremeni tako, da se glasi:
"Glasovanje poteka do 15. 12. 2020 do 17.00 ure, ko bo volilna komisija pričela s štetjem vseh glasov, ki bodo na zbornico prispeli do tega dne do 17.00. Glasovi, ki bodo na zbornico prispeli po tem roku, kot prepozni ne bodo upoštevani."

2. Informacija o podaljšanju roka za oddajo glasovnice se objavi kot obvestilo na zbornični spletni strani in kot posebna objava v zavihku volitve 2020.

GLASOVANJE: 3 – ZA, 0 – PROTI, glasovali so vsi člani.*

Sklep št. 43:

V imenu volilne komisije se na zbornični spletni strani kot obvestilo objavi sporočilo volivcem, da volitve kljub kroženju vseh informacij glede morebitnih kršitev nemoteno in neokrnjeno potekajo dalje in da bo o morebitnih pritožbah odločala skupščina po ustaljenih pravnih poteh, zaradi česar se člane ponovno poziva k udeležbi na volitvah in glasovanju po svoji vesti.

GLASOVANJE: 3 – ZA, 0 – PROTI, glasovali so vsi člani.*

*Sklep je bil na glasovanje dan po odstopu Cirila Trčka, dr. med., in Sebastjana Ašenbergerja, dr. med, dne 13. 12. 2020.