Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

POMEMBNO: Obvestilo specializantom

01.10.2020 11:11

Spoštovani specializanti,

V luči preprečevanja širjenja virusa SARS-CoV-2 in z namenom ohranjanja zdravja in življenja bolnikov v posameznih pooblaščenih ustanovah ter nemotenega poteka vašega kroženja vas obveščamo, da se morate predstojniku oddelka ali odgovorni osebi za razporejanje specializantov na lokaciji novega kroženja (na novem oddelku ali ustanovi) javiti vsaj 1 MESEC PRED PRIČETKOM.

Lahko se zgodi, da vam zaradi epidemiološke situacije v posamezni ustanovi (tam, kjer ste trenutno ali tam, kjer boste nadaljevali), ne bodo mogli omogočiti kroženja v predvidenem terminu. V tem primeru morate o tem nemudoma obvestiti svojo svetovalko na Zbornici, da vam lahko uredimo kroženje drugje. Posamezne pooblaščene ustanove so namreč, z namenom ohranjanja zdravja in življenja bolnikov, že sprejele interna navodila, na podlagi katerih lahko v posameznih primerih in na posameznih oddelkih kroženja zamejijo.

Primer navodil Onkološkega inštituta je dostopen tukaj>>> in izjava specializanta pred nastopom dela na Onkološkem inštitutu Ljubljana v času COVID-19 tukaj >>>