Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Obvestilo kandidatom za specializacije, nacionalnim koordinatorjem in pooblaščenim ustanovam ​

28.09.2020 10:46

Spoštovani kandidati za specializacije, nacionalni koordinatorji in pooblaščeni izvajalci za izvajanje specializacij,

V letošnjem letu imamo namesto dveh razpisov specializacij le enega za potrebe javne zdravstvene mreže in enega za znanega plačnika ter temu primerno večje število kandidatov, ki so se na navedena razpisa prijavili.

Skupno število kandidatov, prijavljenih v prvem roku, je 367, v izbirnih postopkih vas je kar 164 oseb. Ker je priprava zapisnikov in izvedba izbirnih postopkov velik zalogaj, prav tako pa je potrebno spisati še 203 odločbe v enostavnih postopkih (kjer je prijavljeno manjše število kandidatov, kot je razpisanih mest), vse vljudno prosimo za potrpljenje. Potrudili se bomo, da bodo vse odločbe izdane do roka za izdajo odločb, to je do 7. 11. 2020, nemogoče pa je, da bi vsem kandidatom, ki ste bili izbrani, v tako kratkem času izdali tudi sklep o določitvi glavnega mentorja, delodajalca in roka, do katerega morate pričeti opravljati specializacijo. Četudi se boste kandidati odpovedali pravici do pritožbe zoper odločbo, vam v trenutnih razmerah ne moremo zagotoviti, da bo sklep izdan prej kot v 30-ih dneh po pravnomočnosti odločbe. Obenem se 9. 10. 2020 zaključi tudi že prvi odprti razpis, za vsa mesta, ki so ostala nezasedena, kar pomeni nove vloge in nove postopke odobritve specializacij.

Skladno z navedenim tako vse kandidate za specializacije, nacionalne koordinatorje in pooblaščene izvajalce za izvajanje specializacij vljudno prosimo za razumevanje!  

Zdravniška zbornica Slovenije