Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Video pogovor - Vse, kar si želite izvedeti o delu in specializaciji iz družinske medicine - Vabljeni! ​

19.08.2020 16:03

Zdravniška zbornica Slovenije v sodelovanju z družinskimi zdravniki nadaljuje cikel večernih video pogovorov – z naslovom: Pridružite se družinskim zdravnikom - izberite specializacijo družinske medicine.

  • Kdaj? Dogodek bo jutri, v četrtek, 20. avgusta 2020, ob 20.30 uri.
  • Kje? Preko zooma, zato se nam lahko pridružite od kjerkoli.
  • Kdo? Z vami bodo: dr. Vesna Pekarović Džakulin in prof. dr. Marko Kolšek ter še nekateri drugi družinski zdravniki in specializantka Martina Jesenšek.    

Predvsem bo tokrat večer namenjene vam, bodočim specializantom, da boste lahko družinske zdravnike različnih generacij, ki vsi opravljajo celo vrsto nalog (so mentorji, profesorji, aktivni v mednarodnih organizacijah, zbornici) in specializantko povprašali vse, kar si še želite izvedeti o delu in specializaciji iz družinske medicine.

Dobrodošli, da se nam pridružite – tako vsi, ki ste že odločeni, da bo družinska medicina vaša specializacija, da vas spoznamo in morda odgovorimo na še kakšno vprašanje, ki se vam še zastavlja,  kot tudi vsi tisti, ki morda v teh dneh še tehtate med dvema ali več specializacijami. Morda vam bo prav ta pogovor lahko dal tisto »nekaj«, zaradi česar boste z večjo gotovostjo sprejeli za vas najbolj pravo odločitev o svoji poti v medicini.

Zaradi organizacije dogodka pa vas res prijazno prosimo, da udeležbo potrdite na dogodki@zzs-mcs.si in sicer najkasneje do jutri, četrtka, do 14 ure. Po potrditvi boste prejeli link do zoom dogodka.

Dogodke bomo organizirali, če bo nanj prijavljeno več kot 7 udeležencev.

Se veselimo zoom večera!

Družinski zdravniki in Zdravniška zbornica Slovenije