Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Predlog za podaljšanje usposabljanja - obvestilo za glavne in nadzorne mentorje

21.05.2020 10:47

Odlok o začasnih ukrepih na področju izvajanja sekundariata, pripravništva in specializacije v času epidemije COVID-19 (Uradni list RS, št. 64/20) je določil, da glavni in nadzorni mentorji za sekundarije, pripravnike in specializante, ki od razglasitve epidemije COVID-19 ne opravljajo dela, ki bi bilo po vsebini ustrezno programom usposabljanja, podajo predlog za podaljšanje usposabljanja.

Kako podati predlog za podaljšanje usposabljanja - PRIPOROČILO

Glavni in nadzorni mentorji lahko predlog za podaljšanje usposabljanja zbornici posredujejo pisno po pošti ali po elektronski poti na naslov pristojni svetovalki. 

Mentorjem priporočamo, da v predlogu točno opredelijo, do katerega datuma predlagajo podaljšanje (npr.: predlagam podaljšanje usposabljanja do dne ___), ali navedejo trajanje podaljšanja, pri čemer pa naj opredelijo, od katerega datuma dalje naj podaljšanje teče (npr.: predlagam podaljšanje usposabljanja v trajanju 6 tednov, ki naj teče od dne ___ dalje).