Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Predlog za podaljšanje usposabljanja - obvestilo za glavne in nadzorne mentorje

21.05.2020 10:47

Odlok o začasnih ukrepih na področju izvajanja sekundariata, pripravništva in specializacije v času epidemije COVID-19 (Uradni list RS, št. 64/20) je določil, da glavni in nadzorni mentorji za sekundarije, pripravnike in specializante, ki od razglasitve epidemije COVID-19 ne opravljajo dela, ki bi bilo po vsebini ustrezno programom usposabljanja, podajo predlog za podaljšanje usposabljanja.

Kako podati predlog za podaljšanje usposabljanja - PRIPOROČILO

Glavni in nadzorni mentorji lahko predlog za podaljšanje usposabljanja zbornici posredujejo pisno po pošti ali po elektronski poti na naslov pristojni svetovalki. 

Mentorjem priporočamo, da v predlogu točno opredelijo, do katerega datuma predlagajo podaljšanje (npr.: predlagam podaljšanje usposabljanja do dne ___), ali navedejo trajanje podaljšanja, pri čemer pa naj opredelijo, od katerega datuma dalje naj podaljšanje teče (npr.: predlagam podaljšanje usposabljanja v trajanju 6 tednov, ki naj teče od dne ___ dalje).